in

Η άγνωστη “κόρη” της Βουγιουκλάκη – Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ της αγαπημένης ηθοποιού!

Δεν ήταν μόνο στενός συνεργάτης αλλά και κουμπάρος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αυτός ο οποίος αποκάλυψε ένα καλά κρυμμένο μυστικό της… Για μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε ο ηθοποιός – και κουμπάρος της, σημειωτέον – Βασίλης Μαλούχος.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε, η ελληνίδα σταρ δυσκολευόταν να αποκτήσει παιδί και του πρότεινε να … υιοθετήσει την κόρη του, Ηταν τόση, δε, η επιμονή της να συμβεί αυτό ώστε οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν…

«Ναι, και θέλω να σου πω ότι η Αλίκη, που τότε δυσκολευόταν να κάνει δικό της παιδί, επέμενε να υιοθετήσει την κόρη μου. Έπαιζα μαζί της σε διάφορα έργα, στο “Κοτοπούλη”, κι όλο μου έλεγε: ”Γιατί δεν μου δίνεις την κόρη σου, αφού χώρισες;”. Κάποια φορά τσαντίστηκα με αυτή την επιμονή της κι από τότε ψυχραθήκαμε και σταμάτησε η συνεργασία μας. Αργότερα, όταν ανέβασε τη ”Βασίλισσα Αμαλία”, με κάλεσε να παίξω έναν ρόλο, αλλά δεν τα βρήκαμε στα χρήματα. Μου έδινε τον βασικό μισθό, ενώ είχα φτιάξει όνομα και είχα κάνει θιάσους δικούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μαλούχος στην Espresso.

Πηγή

Oι «μυστικoi» κωδικoi τoυ iPhone και πώς θα τo «μετατρέψετε» σε Android!

27χρονη Ανέβασε Φωτογραφία ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ Της! ΣΑΛΟΣ Στο Διαδίκτυο! (Φωτο)