Μια Εξαιρετικά Σπάνια Περίπτωση: Μητέρα Γέννησε Τρίδυμα με Σιαμαία Δίδυμα. Δείτε πως είναι σήμερα!

Ο Mackenzie, η Macy και η Madeline Garrison είναι πολύ σπάνια τρίδυμα. Είναι η δεύτερη μόλις γνωστή περίπτωση τριδύμων με σιαμαία δίδυμα. Δυστυχώς, η βιολογική τους μητέρα δεν μπόρεσε να τα φροντίσει και τα έδωσε σε ανάδοχη οικογένεια λίγο μετά τη γέννηση τους.

Η Darla και ο Jeff Garrison ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, που περιλαμβάνει ήδη τρία αγόρια, και όταν τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία, την άρπαξαν.

Ήταν ήδη αποφασισμένο ότι τα κορίτσια χρειάζονταν χειρουργείο για να χωριστούν. Τέντωσαν το δέρμα τους για να προετοιμαστούν για το χειρουργείο, και αν και δεν αναφέρεται, μάλλον γι’ αυτό έχουν εξογκώματα στο στέρνο τους. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2003, στους 9 μήνες, έκαναν μια εγχείρηση 24 ωρών (αυτό σημαίνει ότι είναι 12 χρονών τώρα).

Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη και κάθε κορίτσι βγήκε με ένα πόδι. Και οι δύο χρειάζεται να χρησιμοποιούν σακούλες κολοστομίες και επειδή μεγάλωναν τόσο γρήγορα όταν ήταν μικρές, έπρεπε να αλλάζουν συχνά τα προσθετικά μέλη, αλλά σήμερα είναι ευτυχισμένες και υγιείς.

Ήταν δύο χρόνια μετά το χειρουργείο όταν τελικά η Darla και ο Jeff μπόρεσαν τελικά να υιοθετήσουν επίσημα τα τρία κορίτσια και μετακόμισαν μαζί με τα τρία αγόρια τους σε μια φάρμα στην Iowa.

Στο πρώτο βίντεο, τα κορίτσια έχουν μεγαλώσει και εμφανίστηκαν στο Today Show.

 Στο δεύτερο βίντεο, βλέπουμε τα κορίτσια πριν πάνε στο χειρουργείο.

Credit: sfglobe.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το λαχανικό που κάνει τον ιδρώτα να μυρίζει άσχημα!

Είναι νόστιμο και θρεπτικό, όμως μπορεί να εντείνει την άσχημη μυρωδιά του ιδρώτα. Η κακοσμία του σώματος οφείλεται εν μέρει στα γονίδια που ελέγχουν την...

Ανδρες προσοχή: 15 σημάδια που «χτυπούν καμπανάκι» για καρκίνο!

Νιώθετε πόνο στο στομάχι και τάσεις μελαγχολίας; Εχετε απώλεια βάρους ήλίγο αίμα; Δείτε τα 15 συμπτώματα οι άντρες πρέπει να ελέγξουν ως πιθανές αιτίες...

Έτσι θα απομακρύνετε την οσμή από μούχλα στο σπίτι

Μία από τις πιο επίμονες και δύσκολες για την απομάκρυνσή τους οσμές στο σπίτι είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά της μούχλας. Πολλοί άνθρωποι την περιγράφουν...
close