in

Μοντέλα, απήγαγαν μοντέλο & αφού την βασάνισαν την πέταξαν γυμνή στο δρόμο

Οι δύο αδερφές Yeimi και η Claudia Rey, την δάγκωναν, τις τραβούσαν τα μαλλια, της έσκισαν τα ρούχα και την πεταξαν γυμνή αστο δρόμο μες την νύχτα….

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο μοντέλα από την Κολομβία η Yeimi Rey και η αδελφή της Claudia, κατηγορούνται ότι επιβίβασαν με τη βία τη συνάδελφό τους Carolina Munoz σε αυτοκίνητο και την βασάνισαν. Αιτία της απαγωγής και του βασανισμού φαίνεται να είναι η απόφαση του θύματος να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους πριν κάνουν πλαστικές επεμβάσεις.

Δείτε το σχετικό video

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τα δύο μοντέλα απήγαγαν την κοπέλα, την έβαλαν στο αυτοκίνητο όπου την χτύπησαν, της τράβηξαν τα μαλλιά, της έσκισαν τα ρούχα ενώ παράλληλα την απείλησαν πως θα χρησιμοποιήσουν τις υψηλές τους γνωριμίες για να την οδηγήσουν στην φυλακή.

Η Yeimi και η Claudia Rey που κατηγορούνται για βασανισμό

_MG_4789 E

Η Yeimi  Rey

Και η Claudia Rey

Μάλιστα, την λήστεψαν, την έγδυσαν και δημοσιοποίησαν τις γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Αφού την άφησαν στη μέση του δρόμου έφυγαν με το αυτοκίνητό τους και προξένησαν τροχαίο. Η Yeimi Rey, μετά την καταγγελία της Carolina Munoz συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει για το Μαϊάμι.

Το θύμα δήλωσε στους δημοσιογράφους : «Δημοσίευσα φωτογραφιες τους στο διαδίκτυο πριν τις πλαστικές επεμβάσεις. Έκανα λάθος το παραδέχομαι. Δεν ήθελα να τις κοροϊδέψω, ήθελα να δείξω στον κόσμο τη φυσική τους ομορφιά».

Μιλώντας για τη νύχτα τρόμου που πέρασε στα χέρια των δύο μοντέλων είπε χαρακτηριστικά: «Με δάγκωναν, μου τράβαγαν τα μαλλιά, μου έσκισαν τα ρούχα και με πέταξαν γυμνή σε έναν ερημικό δρόμο μέσα στη νύχτα».

Το θύμα περιγράφει τα όσα τράβηξε στα χέρια των δύο μοντέλων και δείχνει τις πληγές της

Carolina-Munoz-2 Carolina-Munoz-P1-549x366-1423783250 Carolina-Munoz-1Πηγή

Έχετε Άσχημη Αναπνοή; Ιδού η Λύση!

Εμφύτευση τσιπ: Με αυτές τις 12 κινήσεις θα κάνουν όλους τους ανθρώπους να το δεχθούν