Μόλις Δημοσίευσε Αυτό το Βίντεο, Δικηγόροι Απαιτούσαν να το Κατεβάσει. Δείτε το Πριν Διαγραφεί…

Το ταχυφαγείο In-N-Out Burger είναι μια δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων στις δυτικές ΗΠΑ, προσφέροντας εργασία σε πολλά άτομα. Η αλυσίδα είναι γνωστή για τις χριστιανικές της αξίες, καθώς από τη δεκαετία του 1980 τυπώνουν αποσπάσματα της Βίβλου στα ποτήρια και τα χαρτιά περιτυλίγματος.

26497002116_2a93f85b7b_o

Η αλυσίδα εστιατορίων δεν ανησυχεί για την ελλιπή διαφήμιση, καθώς οι πελάτες τους συχνά δημοσιεύουν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες ότι τρώνε στην συγκεκριμένη αλυσίδα.

Όχι όλη η προσοχή που λαμβάνουν είναι θετική όμως, και στην πραγματικότητα κάποιες πρόσφατες δημοσιεύσεις της Abigail Ratchford, ενός μοντέλου από την Pennsylvania, μπορεί να κάνει κακό στην εταιρεία.

Η Abigail Ratchford έκανε ντεμπούτο το 2013, και είχε μεγάλη απήχηση, φτάνοντας τους 4 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Κατάφερε να χτίσει μεγάλο όνομα, κάνοντας εμφανίσεις στην τηλεόραση και φωτογραφίσεις στα περιοδικά.

26456850391_4cf3af7793_o

Και ποζάροντας με φαγητό δεν είναι κάτι νέο για την Ratchford:

26430616172_5058e61d99_o

Το μοντέλο πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ποζάρει με φαγητό από την αλυσίδα εστιατορίων In-N-Out, και η εταιρεία τώρα φοβάται ότι οι προκλητικές της κινήσεις θα κάνουν κακό στην εταιρεία. Μάλλον απόλαυσε το μπέργκερ της λιγάκι υπερβολικά.

Δικηγόροι έχουν ζητήσει από την Ratchford να κατεβάσει το βίντεο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι. Πιστεύουν ότι οι δράσεις της Ratchford δεν εκπροσωπούν τις αξίες της εταιρείας. Παρακολουθήστε το επίμαχο βίντεο, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση!

Credit: awm.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος του πeoυς ανά ηλικία! (πίνακας)

Το μέγεθος του πeoυς, είναι ως γνωστόν ένα θέμα που έχουν σκεφθεί όλοι οι άνδρες. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν ότι η διαμόρφωση του τελικού...

Αυτή είναι η Τέλεια Συνταγή για Τηγανητό Κοτόπουλο που θα Λατρέψετε!

Το μυστικό πίσω από το θρυλικό Kentucky Fried Chicken που μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε, είναι προφανώς η τέλεια τραγανή του κρούστα. Έτσι...

Μάσκα με χυμό αγγουριού για σύσφιξη!

Χρησιμοποιήστε το χυμό από ένα αγγούρι για να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο!   1. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κόψετε μισό αγγούρι...
close