in

Οι εικονογραφημένες αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Προβλέψεις για το 7ημερο από 21/5-27/5

Κριός

Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας δαπανάται στην προσπάθειά σας να προσαρμοστείτε στο άμεσο περιβάλλον σας, σε μια φάση μάλιστα που έχετε ένα σωρό επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις να τακτοποιήσετε. Οικογένεια και συγγενείς ρουφάνε κυριολεκτικά την ενέργειά σας και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες άμεσα, ώστε να μη μείνουν πίσω θέματα καριέρας. Ιδιαίτερη προσοχή το Σάββατο πώς θα διαχειριστείτε μια έντονη συζήτηση με έναν συνεργάτη, καθώς υπάρχει κίνδυνος λήξης της συνεργασίας.

krios

Σελήνη και Αφροδίτη σας προκαλούν μια ραθυμία και μια τάση να αποδράσετε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και συγκρατημένοι, καθώς υπάρχουν άλλες σημαντικές ανάγκες που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. Προσέξτε μέσα στις επόμενες μέρες να μην πιέζετε τους άλλους να ασπαστούν τις ιδέες σας, γιατί προβλέπονται ανώφελες εντάσεις.

Ταύρος

Ο Ήλιος εντείνει την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε ανέσεις στην οικογένειά σας και είναι η κινητήριος δύναμή σας, καθώς η προσοχή σας είναι στραμμένη αποκλειστικά σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια νέα επαγγελματική κίνηση, επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις, γιατί θα χρειαστεί εκ των πραγμάτων να τις αντιμετωπίσετε κι εκεί δεν θα υπάρχουν περιθώρια λάθους.

tauros

Η επιθυμία σας να είστε αυτάρκεις και ανεξάρτητοι οικονομικά ενδεχομένως να επηρεάζει τη σχέση σας, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να το δεχτεί ο σύντροφός σας, ώστε να μην είναι λόγος διαρκών συγκρούσεων. Αν, μάλιστα, η σχέση σας είναι φρέσκια, καλό είναι αυτά τα ζητήματα να επιλυθούν από την αρχή, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές συγκρούσεις.

Δίδυμος

Ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ταυτότητα, την εμφάνισή σας αλλά και την παθητική συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Ταυτόχρονα, αποφασίζετε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στη ζωή σας, αποβάλλοντας καθετί αρνητικό που σας κρατούσε στάσιμους – θα πρέπει όμως να αντιμετωπίζετε από δω και στο εξής με περισσότερη ψυχραιμία τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν.

didumos

Ερμής και Άρης επηρεάζουν τις επιθυμίες σας κι ενώ έχετε κάποια σχέδια που σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή, ενδεχομένως να αποφασίσετε τελικά να κρατήσετε συντηρητική στάση, ώστε να μη διακινδυνέψετε τα χρήματά σας στην παρούσα φάση, που είναι αρκετά ασταθής για όλους. Εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, παίρνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα ρίσκα.

Καρκίνος

Κάποιες συνεργασίες που όχι μόνο δεν έχουν αποβεί συμφέρουσες αλλά έχουν ως αποτέλεσμα την άσκοπη σπατάλη χρόνου και χρήματος πρέπει να επανεξεταστούν και στην ανάγκη να τελειώσουν, γιατί έτσι όπως πάτε, κινδυνεύετε να φαλιρίσετε. Εντοπίστε το κακό και κόψτε το απ’ τη ρίζα και στο εξής φροντίστε να μην είστε ενθουσιώδεις, ώστε να μην πέφτετε στην παγίδα του κάθε απατεώνα που σας γεμίζει με φρούδες ελπίδες.

karkinos

Στον ερωτικό τομέα, αν και έχετε αρκετές προοπτικές για νέες γνωριμίες, διανύετε μια φάση που απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν σκοπεύετε να προβείτε σε δεσμεύσεις. Αν είστε σε σχέση, η Αφροδίτη τονώνει την ερωτική σας διάθεση, αλλά υπάρχει περίπτωση να μη συγχρονιστείτε με τον σύντροφό σας, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα, αν δεν προσπαθήσετε να επιλύσετε τα θέματά σας με ήρεμο διάλογο.

Λέων

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για εσάς τους Λέοντες σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Ενδεχομένως να σας γίνει μια πρόταση που αρχικά θα σας φανεί αξιόλογη, αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, γιατί μπορεί να κρύβει κινδύνους εξαπάτησης. Ανεξάρτητα από τις πιέσεις που μπορεί να δέχεστε, προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τις όποιες προοπτικές, ώστε να μην έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις στο εγγύς μέλλον.

lewn

Στον αισθηματικό τομέα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σας δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε την αίσθηση πως παίζετε πλέον τον ρόλο του διακοσμητικού στοιχείου και μπορεί να σας πιάσουν έντονες τάσεις φυγής, ώστε να ξαναζήσετε ένα νέο πάθος που θα σας αναζωογονήσει, προσέξτε όμως γιατί τα πάθη ξεθυμαίνουν, οπότε ξανασκεφτείτε το προτού βγείτε στο κυνήγι νέου ερωτικού συντρόφου.

Παρθένος

Κάποια απρόοπτα έξοδα που προκύπτουν σας προκαλούν πανικό και υπάρχει κίνδυνος σπασμωδικών κινήσεων που όχι μόνο δεν θα σώσουν την κατάσταση αλλά μπορεί να σας φέρουν σε χειρότερη οικονομική θέση απ’ αυτήν που ήδη είστε. Μη χάνετε τη γη κάτω απ’ τα πόδια σας μόλις συμβαίνει κάτι που απαιτεί πνευματική διαύγεια και ψυχραιμία, γιατί έτσι σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο και προκαλείτε έντονο στρες και στους γύρω σας που προσπαθούν να σας βοηθήσουν.

parthenos

Με τα αισθηματικά σας δεν ξέρετε ούτε εσείς οι ίδιοι τι είναι αυτό που θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους κι ενώ έχετε όλη την προσοχή και την αγάπη του συντρόφου σας, ενδεχομένως να κολλάτε σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να προκαλείτε εντάσεις δίχως να συντρέχει σοβαρός λόγος. Μην επηρεάζεστε από παραμυθένιους έρωτες που προβάλλονται δεξιά κι αριστερά, γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες.

Ζυγός

Αυξημένες είναι οι ευθύνες σας, ειδικά αν ξεκινάτε μια καινούργια συνεργασία στην οποία θέλετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό – θα πρέπει να προετοιμάσετε και τα μέλη της οικογένειας για τις πολλές ώρες απουσίας σας, τουλάχιστον μέχρι να μπείτε σε μια κανονική ροή. Ενδεχομένως να ακούσετε κάποια παράπονα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά είναι προς όφελος όλων σας ο τρόπος που διαμορφώνεται η κατάσταση και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους.

zugos

Η ερωτική σας ζωή είναι σε ουδέτερη φάση κι αν είστε ελεύθεροι, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες γνωριμίες που μπορεί να μη σας ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά αλλά σίγουρα στην πορεία θα σας γοητεύσουν ορισμένα στοιχεία και ίσως αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις κι αφήστε πίσω σας τα στερεότυπα που σας κρατούν εγκλωβισμένους. Αν είστε σε σχέση, τονώστε την, παίρνοντας εσείς κάποιες πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας, καθώς διανύετε μια φάση που τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε έχετε καλού-κακού και κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την περίπτωση που προκύψει κάτι δυσάρεστο. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και μη ντρέπεστε να ζητήσετε δουλειά από οικεία σας πρόσωπα.

skorpios

Οικονομικά, μπορεί να έχετε κάποιο κομπόδεμα αλλά να ξέρετε πως τα χρήματα εξαφανίζονται σε ελάχιστο χρόνο όταν δεν υπάρχουν έσοδα, οπότε φανείτε προνοητικοί. Αν είστε στο ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, ενδεχομένως να διαταραχθούν οι ισορροπίες στην οικογενειακή σας ζωή, γιατί δεν θα συμφωνούν κάποιοι με τις επιλογές σας και θα χρειαστεί να δώστε μάχη για να το πάρουν απόφαση πως δεν πρέπει να μπλέκεται κανείς στα προσωπικά σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την κατάσταση, ώστε να πάρουν στα σοβαρά τα λεγόμενά σας. Οι δεσμευμένοι έχετε θεματάκια επικοινωνιακού τύπου να επιλύσετε, οπότε μην τα αφήνετε να διογκώνονται άλλο κι αντιμετωπίστε τα εγκαίρως.

Τοξότης

Αν είστε εργοδότες, ξανασκεφτείτε το προτού προσφέρετε θέση εργασίας σε φίλους, γιατί θα σας βγάλουν το λάδι και δουλειά δεν πρόκειται να γίνει. Όσο κι αν θέλετε να βοηθήσετε κάποιους που μπορεί να έχουν ανάγκη, ενδεχομένως να σας φάει η οικειότητα και τελικά να γυρίσουν μπούμερανγκ οι επιλογές σας. Αν, πάλι, είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, ψαχτείτε περισσότερο σε παραθεριστικά μέρη, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να λείψετε για κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από την οικογένεια.

toxoths

Θέματα βελτίωσης της εμφάνισης που σας απασχολούν μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές εξόδων και στο τέλος να μην είστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Μην παρασύρεστε απ’ αυτά που βλέπετε στα περιοδικά και προσπαθήστε να διατηρήσετε τον τύπο σας με κάποιες παρεμβάσεις που θα κάνουν τη διαφορά, δίχως να είναι παράταιρες πάνω σας. Επίσης, υιοθετήστε ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα και αποφύγετε τα διάφορα σκευάσματα που κόβουν την όρεξη, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες παρενέργειες.

Αιγόκερως

Διανύετε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και η αγωνία και το άγχος που σας έχουν κυριεύσει σας έχουν κάνει σκεφτικούς και απόμακρους. Η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε ένα σίγουρο μέλλον στην οικογένειά σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες αν αποφασίσετε να πάρετε ρίσκα που δεν σας εγγυάται κανείς για την απόδοσή τους, οπότε μην παρασύρεστε απ’ αυτά που ακούτε, αν δεν κάνετε τις απαραίτητες έρευνες που θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.

aigokairos

Κάποιες αποκαλύψεις από φιλικά σας πρόσωπα σάς προκαλούν μεγάλη έκπληξη και διαπιστώνετε πως δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ούτε για τον εαυτό του. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με ανοιχτό μυαλό και δείξτε κατανόηση ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Στον ερωτικό τομέα, ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας και μη θεωρείτε κανέναν και τίποτα δεδομένο.

Υδροχόος

Σας έχουν κουράσει τα μεγάλα λόγια και τα ανύπαρκτα αποτελέσματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, οπότε αποφασίζετε να κινηθείτε από εδώ και μπρος ανεξάρτητοι. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε άλλο το γεγονός ότι δουλεύετε για να θησαυρίζουν άλλοι, προσέξτε όμως να μην παρατάτε καμιά δουλειά αν δεν έχετε εξασφαλίσει πρώτα την επόμενη, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

udroxoos

Πάντως, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να μην είστε υπ’ ατμών, ώστε να αποφύγετε λανθασμένες ενέργειες που θα σας κοστίσουν. Με τα ερωτικά σας δεν πολύασχολείστε τον τελευταίο καιρό, μια και είστε απορροφημένοι από θέματα καριέρας, αλλά αν συνεχίστε κατ’ αυτό τον τρόπο, θα δημιουργηθούν πολύ σύντομα σύννεφα στη σχέση σας. Εξισορροπήστε την κατάσταση και προσπαθήστε γενικά να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, ώστε να έχει και νόημα όλη αυτή η προσπάθεια που κάνετε.

Ιχθύς

Οικονομικά θέματα που σας ζορίζουν σας έχουν αλλάξει τα φώτα και σκέφτεστε διάφορους τρόπους για να αυξήστε το εισόδημά σας, αλλά δεν σας ικανοποιεί τίποτα. Εν τω μεταξύ, μπορεί να έχετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις που αδυνατείτε να εντοπίσετε λόγω άγχους και πίεσης, οπότε κοιτάξτε διεξοδικά γύρω σας, γιατί μπορεί να χάνετε αδίκως ευκαιρίες. Την Παρασκευή, η ανάγκη σας να αποδράσετε είναι έντονη και μπορεί να φάτε τη μέρα κάνοντας σχέδια που δεν θα υλοποιηθούν άμεσα, οπότε επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις που δεν σηκώνουν καμία αναβολή.

ixtheis

Κάποια ζητήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σας είναι κάτι που σας προκαλεί εκνευρισμό κι απογοήτευση, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και να κάνετε κι εσείς προσπάθεια μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες. Οι σχέσεις χρειάζονται υπομονή και μην τις θεωρείτε εύκολη υπόθεση, ώστε να μην πέφτετε απ’ τα σύννεφα όταν πρέπει να διαχειριστείτε με ψυχραιμία την όποια κατάσταση μπορεί να προκύψει.

Πηγή

Στην αρχή ο κόσμος νόμιζε πως έβλεπε συνηθισμένους καλλιτέχνες του δρόμου. Όταν όμως άρχισαν να κινούνται…

Η ελληνική πατέντα που …«βάζει τέλος» στην οδική Βοήθεια