in

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Το “ροζ μοναστήρι”: Μοναχές το έκαναν μεταξύ τους και όχι μόνο – Γαργαλιστικές λεπτομέρειες

Στο σκάνδαλο του Σαντ’ Αμπρότζιο.. η όμορφη νεαρή μοναχή έπεισε τις υπόλοιπες ότι είχε οράματα και δεχόταν επισκέψεις από τους ουρανούς ώστε να συμμετέχουν σε μία ανεξέλεγκτη επαφή, με άνδρες και γυναίκες.

Ολα αυτά τα αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Χέρμπερτ Βολφ, επικεφαλής μελετητής της Καθολικής εκκλησίας, που έμαθε αυτή την ιστορία όταν έγινε ένας από τους πρώτους που του επετράπη η είσοδος στα αρχεία της Συνόδου για το Δόγμα της Πίστης, όπως αναφέρει η Daily Mail.

1

Η άτακτη μοναχή είχε  επαφές με άλλες δόκιμες, είχε σχέση με θεολόγο- με την πρόφαση ότι την κατείχε πνεύμα- και θεωρείται ότι δολοφόνησε τρεις άλλες μοναχές. Το κουβάρι όμως άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία Γερμανίδα πριγκίπισσα έφυγε από το μοναστήρι αηδιασμένη.

Η πριγκίπισσα Καταρίνα φον Χοχενζόλερν-Σιγκμαρίνγκεν επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρώμη όταν ήταν 17 ετών, το 1834, όπου υιοθέτησε την καθολική πίστη στην αυστηρή μορφή της. Το νεαρό απελευθερωμένο κoρίτσι μετατράπηκε σε μία ευσεβή καθολική αρχόντισσα.

Το 1858, έχοντας μείνει χήρα δύο φορές, η Γερμανίδα αριστοκράτισσα επέστρεψε στη Ρώμη στα 41 της και μπήκε στη μονή του Σαντ’ Αμπρότζιο, το οποίο δεχόταν γυναίκες κάθε ηλικίας.

Κατά τη 15μηνη διαμονή της, η Καταρίνα διαπίστωσε ύποπτες σχέσεις ανάμεσα στην Μαρία Λουίζα και έναν άνδρα ονόματι Πίτερ Κρέουζμπουργκ και είδε μοναχές να κάνουν «ανάρμοστες πράξεις». Κάποτε, η πριγκίπισσα διάβασε μία επιστολή του προς τη Μαρία. Περιελάμβανε πονηρά υπονοούμενα και «εξαιρετικά άσεμvες εκφράσεις», καθώς ζητούσε από τις δύο μοναχές να το κάνουν μαζί του.

2

Οταν εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το μοναστήρι η Καταρίνα κινδύνευσε, καθώς σύμφωνα με την ίδια τη δηλητηρίασαν προσπαθώντας να της κλείσουν το στόμα.

Παρότι ασθένησε σοβαρά, επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας και έγραψε ένα απελπισμένο γράμμα στον ξάδερφό της, Γκούσταβ Αντολφ ζου Χοχενλόχε- Σίλινγκσφερστ, σύμβουλο του Πάπα, στο οποίο ανέφερε ότι την κακoποιούσαν και ότι φοβόταν για τη ζωή της.

Λίγες εβδομάδες μετά από τη διαφυγή της, η Καταρίνα έκανε καταγγελία στο Βατικανό ενάντια στις μοναχές.

Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε τα μυστικά του Σαντ’ Αμπρότζιο. Κατά τη διάρκειά της, μία άλλη μοναχή- που είχε εκδιωχθεί από την εκκλησία- αποκάλυψε ότι η Μαρία την άγγιζε για να τη θεραπεύσει και γιατί ο Θεός της έλεγε να το κάνει.

«Οι δόκιμες έκαναν ανάρμοστες πράξεις με την Μαρία, ανταλλάσσοντας φιλιά και άλλες πράξεις οικειότητας», σημείωνε η αναφορά από την έρευνα που παρουσιάστηκε στον Πάπα. «Την παραμονή της ορκωμοσίας τους, γίνονταν τελετές μύησης. Επίσης, οι γυναίκες έρχονταν σε συvουσία και όλα αυτά υπό την επίφαση της ουράνιας αγιοποίησης», σημειώνεται επίσης.

Μιλώντας για τις συναντήσεις της με τη Μαρία Λουίζα, μία άλλη μοναχή, η Μαρία Γκιασίντα ανέφερε «Οι άσεμvες πράξεις περιελάμβαναν Aγγίγματα στα χέρια, τα σώματά μας και 2-3 φορές χρησιμοποίησα τη γλώσσα μου.

Περισσότερο ήθελε να αγγίζονται τα σώματά μας, το οποίο το ονόμαζε ”δόσιμo” και μου ζητούσε να ξαπλώνω σε συγκεκριμένες στάσεις, με τα χέρια μου ψηλά, ενώ εκείνη ”περιέπλεκε” το σώμα της στο δικό μου, όπως το έλεγε».

Δεν ήταν όμως μόνο γυναίκες στο κρεβάτι της Μαρίας, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες και ένας ιερέας τις «ευλογούσε».

«Ξεκινούσε δίνοντάς μου την ευλογία και στη συνέχεια γονάτιζε, με φιλούσε στο πρόσωπο, στο στόμα και με κρατούσε σφικτά αγκαλιά», λέει η μοναχή.

3

Η έρευνα αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει να σκοτώσει άλλη μία μοναχή, δίνοντάς της όπιο, ενώ θεωρείται υπεύθυνη για το θάνατο τριών ακόμη γυναικών.

Για τα εγκλήματά της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση σε απόλυτη απομόνωση για 18 χρόνια, ενώ το μοναστήρι διαλύθηκε. Στη σύγχρονη εποχή, το κτίσμα έχει χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων στεγάζοντας ένα κλαμπ διασκέδασης.

Πηγή

 

Είναι η έναρξη του πρωινού του ANT1 το πιο ντροπιαστικό πράγμα όλων των εποχών;

5 σημάδια που ‘προδίδουν’ ότι έκανες σεχ χθες το βράδυ!