in

Σκορπιός, το ζώδιο του μήνα. Αγαπούλα μου, γεια σου..

Αγαπούλα μου, γεια σου…Έτσι συστήνεται ο Σκορπιός, ο μαύρος ο φαρμακερός! 

Η Κακ-οίστρω πιάνει στο στόμα της τον Σκορπιό και του αφιερώνει τα καλύτερα φαρμάκια της!

Ζύγωσε ο μήνας σου (έτσι! Μου αρέσει το ρήμα αυτό, θυμίζει τον Ζυγό και τις χάρες που ΔΕΝ έχεις), έφτασε ο καιρός σου. Όχι ότι θα γίνει κάτι το κοσμογονικό, απλά να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου και εμείς να φυλαγόμαστε από εσένα.

Η φήμη σου σαφώς και προηγείται της χάρης σου, αλλά δεν μασάω, όπως δεν μασάς κι εσύ. Ή μάλλον, εσύ μασάς, απλά το κρύβεις καλά, κι όταν παθαίνεις πανικό, το καταλαβαίνουμε από τους αφρούς που βγάζεις από το στόμα. Ψέμματα! Δεν είναι αφροί, καπνός είναι γιατί αρπάξαν τα νεύρα σου τα οποία δεν θέλουν και πολλά. Βρίσκεις τους πιο αργούς από εσένα εκνευριστικούς και το δείχνεις κιόλας. Κι ας καλύπτεις δήθεν και καλά τα μούτρα σου τα γυρισμένα πίσω από τα μουστάκια σου!

Είσαι καλό παιδί, μα παρεξηγημένο θα μου πεις και θα έχεις δίκιο. Το οποίο και χάνεις αμέσως, γιατί αν ρωτήσεις γύρω θα μάθεις ότι όλοι σε έχουμε για ξινό, στριφνό, δύσκολο και δύστροπο άνθρωπο. Δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα και με κανέναν. Στον Παράδεισο θέση να σου κλείσω, και τζάμπα θα πάει το εισιτήριο. Τέτοια μούργα είσαι.
Συμφωνώ ότι είσαι σταθερός άνθρωπος με αρχές και τέλη (πληρωμένα), αλλά δεν σου φταίει ο κόσμος που υπάρχει, αλλά εσύ που υπάρχεις σε αυτόν. Και ναι, γνωρίζω ότι το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά και πάλι δεν μας κάνεις την χάρη να πάψεις να κατηγορείς τον εαυτό σου (αφού πρώτα πέρασες μια γύρα κατηγορητηρίου όλους τους άλλους) και να ελαφρύνεις τον αέρα γύρω σου.

Μαύρα τα χρώματά σου, μαύρη και η διάθεσή σου μέχρι να βρεις μέρα που να σου αρέσει και να σου πηγαίνει. Το ίδιο και με τους ανθρώπους. Πρώτα δαγκώνεις και μετά αγαπάς. Κι αν αγαπήσεις, στην φωτιά να πέσεις! Ε, αν δεν είναι αυτό σαδομαζοχισμός, τι είναι;

Αγαπούλα μου γεια σου κι όλα καλά να σου πάνε. Αλλά και να σου πάνε, θα βρεις εσύ τον τρόπο να τα βάψεις όλα μαύρα και να νιώσεις τον πόνο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Αγαπούλα μου… χαλάρωσε και ζήσε με χαμόγελο!

Πηγή

Απίθανη οφθαλμαπάτη! Κουνήστε το κεφάλι σας και θα δείτε…

Παραμορφώθηκε από ατύχημα αλλά ο σύντροφός της έδειξε σε όλον τον κόσμο τι σημαίνει αγάπη