Στην αρχή ο κόσμος νόμιζε πως έβλεπε συνηθισμένους καλλιτέχνες του δρόμου. Όταν όμως άρχισαν να κινούνται…

Η A Plus είναι μια διαφημιστική εταιρεία που έχει ως στόχο να αλλάξει τα στερεότυπα των ανθρώπων. Προσπαθεί με το έργο της να αλλάξει τον τρόπο σκέψης τους, ωθώντας τους σε πιο υγιή πρότυπα και προσπαθώντας να τους κάνει να καταλάβουν λάθη που επηρεάζουν τις ζωές τους.

Έτσι, τον περασμένο Μάρτιο, όσοι επισκέφθηκαν τις πρωτεύουσες της Αργεντινής, της Παραγουάης, της Χιλής και της Ουρουγουάης, είχαν την ευκαιρία να παρακουλουθήσουν μια παράσταση του δρόμου.

Ήταν μια παράσταση που τους άλλαξε κυριολεκτικά τα μυαλά!

kalitexnes tou dromou1

Αρχικά, ο θεατής νόμιζε πως ήταν μια ακόμη κοινότυπη παράσταση των ζωντανών αγαλμάτων που συναντάμε σε πολυσύχναστους δρόμους.Όμως έκανε λάθος.
Αυτοί οι καλλιτέχνες δεν ήθελαν να προκαλέσουν το γέλιο των περαστικών για να κερδίσουν λίγα κέρματα.

kalitexnes tou dromou2

Αυτά τα ανθρώπινα αγάλματα αναπαριστούσαν άσχημες σκηνές που βιώνουν ορισμένα παιδιά καθημερινά!

kalitexnes tou dromou3

Οι πρωτότυπες αυτές παραστάσεις ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της UNICEF, η οποία θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την παιδική κακοποίηση.

Μεταφέροντας σε δημόσιους χώρους αυτές τις συνήθως ιδιωτικές άσχημες καταστάσεις, προσπαθούσε να δείξει πως η παιδική κακοποίηση πίσω από κλειστές πόρτες πρέπει να σταματήσει. Είναι πρόβλημα όλων μας και γι’αυτό οφείλουμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι!

Η αδράνεια είναι συμμετοχή, να το θυμάστε. Κανένα παιδί δεν αξίζει τη βιά και δεν πρέπει να τη βιώνει. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και πρέπει να τα προστατεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξυπνα κόλπα που θα σας κάνουν ειδικούς !!!

Η τέχνη του μακιγιάζ είναι προσιτή σε όλους, και μπορούμε να το κάνουμε πραγματικά εντυπωσιακό, και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Συγκεντρώσαμε μερικά αποτελεσματικά...

Πήρε το πιστολάκι για τα μαλλιά και ξεκίνησε να λιώνει τις μπογιές! Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!

Εντάξει μπορεί το αποτέλεσμα να μην συναγωνίζεται τον Πικάσο, αλλά είναι μια πολύ καλή ιδέα για να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας εντελώς...

5+1 Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα!

Η ομορφιά και η περιποίηση του δέρματος είναι κάτι που απασχολεί πολύ όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν όμως εύκολοι και οικονομικοί φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς...
close