in

Συνεχίζει τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο γνωστός ηθοποιός – Δείτε εικόνα

Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστος ηθοποιός και μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικο του λογαριασμό στα social media, στο πλαίσιο της καμπάνιας του κατά του καρκίνου. Ο αγαπημένος σε όλους μας ηθοποιός Xιου Wolverine Τζάκμαν έκανε μια ακόμη ανάρτηση του σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στο Instagram.

“Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντιηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου, εντούτοις σοβαρή. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και να υποβάλλεστε συχνά σε ιατρικούς ελέγχους” έγραψε στον ιστότοπο εξιστορώντας την περιπέτεια του με την ασθένεια.

Με το επίκαιρο στο μήνυμα του selfie και τη λεζάντα ο διάσημος πρωταγωνιστής των X-Men και αναρίθμητων άλλων επιτυχιών, Χιου Τζάκμαν, γνωστοποίησε ότι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση αφαίρεσης ενός καρκινώματος (βασικοκυτταρικό καρκίνωμα) που είχε αναπτυχθεί στη μύτη του.

12558870_1846450612248210_1296414956_n

Στη φωτογραφία ο 47χρονος εικονίζεται με ένα χανζαπλάστ στη μύτη του. Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά γνωστή στο ευρύ κοινό αφαίρεση βασικοκυτταρικού καρκινώματος από το 2013 στην οποία υποβλήθηκε ο Αυστραλός ηθοποιός, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Τζάκμαν κάνει δημόσια έκκληση για τη χρήση προϊόντων προστασίας από τον ήλιο, άλλωστε στο παρελθόν έχει αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία.

Τώρα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου του δέρματος, που παρουσιάζεται στο 90% και πλέον των ασθενών με καρκίνο του δέρματος. Τέτοιου είδους καρκινώματα σπάνια κάνουν μεταστάσεις, ωστόσο εάν δεν αφαιρεθούν ενδέχεται να καταστρέψουν τον περιβάλλοντα μαλακό ιστό.

Πηγή

Μόνο 12 άνθρωποι στον κόσμο είναι Εκπαιδευμένοι να κάνουν αυτή τη Δουλειά. Όταν δείτε τι Έφτιαξε; Δεν θα το Πιστεύετε!

10 Λόγoι που Κάνoυν τις Γυvαίκες «με Μπουτάκια» απλά Ακαταμάχητες!