Σχεδόν το 50% των ανθρώπων είναι… βιτσιόζοι, αποκαλύπτει νέα έρευνα

Οι παραφιλίες, δηλαδή οι σεχουαλικές φαντασιώσεις ή δραστηριότητες που είναι παράξενες, ασυνήθιστες ή αποκλίνουσες θεωρούνται από κάποιους ως «περιθωριακές συμπεριφορές» ωστόσο είναι… εξαιρετικά συνηθισμένες

Οι παραφιλίες, δηλαδή οι σεχουαλικές φαντασιώσεις ή δραστηριότητες που είναι παράξενες, ασυνήθιστες ή αποκλίνουσες θεωρούνται από κάποιους ως «περιθωριακές συμπεριφορές» που είναι κατακριτέες ή ακόμα και δείγμα… ηθικής κατάπτωσης.

Όσοι όμως βιάζονται να καταδικάσουν τα παραφιλικά άτομα, δηλαδή τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν κάποιο… βίτσιο, όπως την επιδειξιμανία, την ηδονοβλεψία, τον σεξουαλικό σαδισμό ή μαζοχισμό και τον φετιχισμό, ίσως εκπλαγούν αν μάθουν ότι σχεδόν το 50% των ανθρώπων εμφανίζουν ενδιαφέρον για κάποια από τις παραπάνω δραστηριότητες, που είναι πολύ πιο διαδεδομένες απ’ ό,τι θα πίστευε κανείς.

Σύμφωνα με μια νέα ψυχολογική έρευνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα από το Κεμπέκ του Καναδά, το 46% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι θα τους ενδιέφερε να «εισαγάγουν» στη σεχουαλική τους ζωή πρακτικές όπως ο φετιχισμός, ο μαζοχισμός και η ηδονοβλεψία. Περίπου το 1/3 των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ότι είχαν στο παρελθόν παραφιλικές σεχουαλικές εμπειρίες, με τους «μαζοχιστές» να εμφανίζονται πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα «βίτσια», σε σχέση με άλλες κατηγορίες παραφιλικών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, οι ερευνητές εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν ότι οι τέσσερις από τους οχτώ αναγνωρισμένους τύπους παραφιλικής συμπεριφοράς είναι ιδιαίτερα κοινοί.

Συγκεκριμένα, η παραφιλία της ηδονοβλεψίας είναι η πιο διαδεδομένη, καθώς απαντά στο 35% των ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα. Το ένα πέμπτο των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν κάποιο φετίχ, ενώ ο μαζοχισμός είναι κάτι που απολαμβάνει το 19% των Καναδών που έλαβαν μέρος στην μελέτη. Την «τετράδα» των διαδεδομένων παραφιλιών συμπληρώνει η εφαψιομανία (δηλ. η άντληση σεχουαλικής ικανοποίησης με την τριβή των γεννητικών οργάνων πάνω σε ανυποψίαστο άτομο που δεν συναινεί), που περιλαμβάνεται στις φαντασιώσεις ή τις εμπειρίες του 26% των ερωτηθέντων.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτα πάς τουαλέτα γιά νά μήν κατουρηθείς πάνω σου καί μετά δές το..Η κρητική version του «Do you love me»…Το βίντεο που «σαρώνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επτάλεπτο βίντεο που μας χαρίζει γέλιο μέχρι δακρύων – Το γνωστό τραγούδι «Do you love me» που έγινε παγκόσμια επιτυχία, απέκτησε και κρητική...

Πανεύκολες λοσιόν «αυτομαυρίσματος» με φυσικά υλικά!

Πολλές φορές, τα μαζικά προϊόντα του εμπορίου είναι αδύνατον να λάβουν υπόψη τους τις αποχρώσεις του δέρματός μας και έτσι, πολλά από αυτά, απλά...

5 tips για να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα (χωρίς γυμναστική!)

Εντάξει ναι το έχεις χιλιοδιαβάσει, αλλά εδώ έχει και μερικά πράγματα που δεν ήξερες. Αλήθεια. Ως γυναίκα, ως μεσογειακή ύπαρξη, αλλά περισσότερο ως άνθρωπος, οφείλεις...
close