in

Τι κόλπα θέλει στον έρωτα βάσει ζωδίου

Τι ερεθίζει τον Ταύρο; Πώς είναι η σeξουαλική συμπεριφορά ενός Αιγόκερου;

Ποιες είναι οι φαντασιώσεις του Καρκίνου; Πέφτουμε στο κρεβάτι με τα ζώδια και καταγράφουμε την ποσότητα της λίμπιντο, τις εμμονές και τις επιθυμίες τους.

Αλλά ερευνούμε και την ιδανική σeξουαλική συμβατότητα μεταξύ των εκπροσώπων του ζωδιακού.

Kριός

Δράση, ορμή, επιθετικότητα: Ο Κριός είναι τo απόσταγμα της αρρενωπότητας. Η σeξουαλική ζωή του είναι ένα σαφάρι πάθους χωρίς τέλος -και οι γυναίκες τα κυνηγητικά τρόπαια. Το κυρίαρχο κριτήριο για την αναζήτηση παρτενέρ είναι η εμφάνιση, με αδυναμία στο ευλύγιστο κορμί, τα μακριά πόδια, τα πλούσια μαλλιά και την «κοψιά» χορεύτριας. Καλό σeξ για τον Κριό είναι το βiαιο και γρήγορο. Θεωρεί τα προκαταρκτικά ανούσια, ερεθίζεται, όμως, με τα αιφνίδια φιλιά.

Μην ντυθείς νοσοκόμα: Τα παιχνίδια ρόλων δεν είναι του γούστου του. Η υποταγή, από την άλλη, είναι το ζητούμενο.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Κριός – Γυναίκα Λέων: Πείνα είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψεις αυτό που νιώθουν τα δύο αυτά τα ζώδια της φωτιάς, ο ένας για τον άλλον.
Αντρας Κριός – Γυναίκα Ζυγός: Εκείνη θέλει αργό σeξ, εκείνος γρήγορο. Παρ’ όλες τις διαφωνίες, πάντως, τα αποτελέσματα είναι εκστατικά.
Αντρας Κριός – Γυναίκα Τοξότης: Εξερευνούν μαζί τα πιο Χ-rated σeξουαλικά τοπία, με κίνδυνο, φυσικά, να «καούν» γρήγορα.

Ταύρος

Αισθησιασμός, ηδονή, απόλαυση: Ο Ταύρος είναι ο σεΐχης του ζωδιακού και ένας φανατικός συλλέκτης θαυμαστριών. Τον μαγνητίζουν οι μεγαλύτερες γυναίκες, και του αρέσει να προσποιείται ότι έχει αποπλανηθεί, ενώ στην ουσία αυτός είναι που κατευθύνει τα νήματα. Η σκουρόχρωμη επιδερμίδα, τα σχιστά μάτια και τα καμπυλωτά σώματα είναι τα αγαπημένα του διεγερτικά -όπως και οι ζαρτιέρες, το bondage, αλλά και η βέρα στο χέρι σου. Μην προτείνεις ομαδικό σeξ, το θεωρεί απρόσωπο. Ούτε γρήγορο -η σeξουαλική πράξη για τον Ταύρο είναι μια δραστηριότητα μακράς διαρκείας.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Ταύρος – Γυναίκα Παρθένος: Αξιομνημόνευτα παιχνίδια ταπείνωσης αφού στην Παρθένο αρέσει, ενίοτε, να την αντιμετωπίζουν σαν σκεύος ηδονής.
Αντρας Ταύρος – Γυναίκα Σκορπιός: Πράσινο φως σε όλες τις φαντασιώσεις και ενστικτώδης έλξη. Ο Ταύρος τη νιώθει πριν ακόμα την αγγίξει.
Αντρας Ταύρος – Γυναίκα Αιγόκερως: Απόλυτα συμβατές επιθυμίες που περιλαμβάνουν και role-playing: Εκείνος παριστάνει τον ηλεκτρολόγο που έρχεται να επιδιορθώσει το χαλασμένο ρελέ.

Δίδυμοι
Ευφράδεια, ευγένεια, ευφυΐα: Τα όπλα που χρησιμοποιούν οι Δίδυμοι για να σαγηνεύσουν. Θα περάσουν καλά, χωρίς να δεσμευτούν συναισθηματικά -αυτός, άλλωστε είναι ο σκοπός τους. Οι μικροκαμωμένες γυναίκες, τα πορφυρά μαλλιά, τα ψηλά τακούνια, τα λευκά εσώρουχα και τα έντονα κραγιόν κινητοποιούν τον μηχανισμό της διέγερσής τους. Οσο για το σeξ, δεν είναι παρά ένα πολύπλοκο παιχνίδι, και με πανουργία πείθουν τη σύντροφό τους να συμμετάσχει σε kinky σενάρια και swinging βραδιές.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Δίδυμοι – Γυναίκα Κριός: Εκείνος είναι ο μαέστρος και οι ερωτεγενείς ζώνες της τα όργανα της ορχήστρας.
Αντρας Δίδυμοι – Γυναίκα Τοξότης: Τα όρια θρυμματίζονται, προς μεγάλη ικανοποίηση και των δύο. Αντρας Δίδυμοι – Γυναίκα Υδροχόος: To μενού περιλαμβάνει bοndage για προκαταρκτικά και hardcore σeξ για κυρίως.

Καρκίνος

Ευαισθησία, μελαγχολία, αισθαντικότητα: Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου καθορίζουν και τη σeξουαλική του ταυτότητα. Για εκείνον, το σeξ δεν είναι ούτε πράξη αναπαραγωγής ούτε kinky παιχνίδι., αλλά μια τελετουργία λατρείας, μια επένδυση συναισθημάτων. Ανθεκτικός όσο δεν πάει, τερματίζει πολύ αργότερα από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου και τρελαίνεται για ψηλές, δυνατές, αυταρχικές γυναίκες με μεγάλο στήθος. Αν, μάλιστα, κρατούν και μαστίγιο, ακόμη καλύτερα, αφού εκτός από τις στρίπερ, τις σερβιτόρες και τις αεροσυνοδούς, ο Καρκίνος έχει αδυναμία και στην dominatrix.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Καρκίνος – Γυναίκα Παρθένος: Σαδομαζοχιστικά στιγμιότυπα και τρισευτυχισμένες στιγμές. Αντρας Καρκίνος – Γυναίκα Σκορπιός: Στην αγκαλιά της μεταμορφώνεται σε κορυφαίο εραστή, αλλά και σκλάβος.
Αντρας Καρκίνος – Γυναίκα Ιχθείς: Τα πλούσια συναισθήματα και το αξιέπαινο στοματικό σeξ προσφέρουν ευτυχία.

Λέων

Περηφάνεια, ηθική, ευγένεια χαρακτηρίζουν τον Λέοντα, ο οποίος βλέπει το σeξ ως μια πράξη λατρείας και μια κατάθεση ψυχής. Τα φιλιά πρέπει να περιέχουν πάθος, το δάγκωμα είναι ένδειξη αφοσίωσης και το μασάζ αντικαθιστά τα χάδια. Η φαντασία, πάλι, δεν είναι απαραίτητη. Γυναίκες με μακριά, κυματιστά μαλλιά και σκούρο δέρμα τραβούν την προσοχή του -αν, μάλιστα, κάνουν στριπτίζ και είναι πρόθυμες να υποταχθούν, τόσο το καλύτερο. Ομως, το βασικό κίνητρό του είναι το πάθος: Κάθε φορά πρέπει να είναι σαν την πρώτη.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Λέων – Γυναίκα Κριός: Μικρό σeξουαλικό ρεπερτόριο, μεγάλες και ζωώδεις συγκινήσεις. Αντρας Λέων – Γυναίκα Ζυγός: Μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρα σε ερωτική ζούγκλα.
Αντρας Λέων – Γυναίκα Τοξότης: Ξυπνά το ζώο μέσα του και τον οδηγεί σε kinky μονοπάτια.

Παρθένος

Τελειότητα, περιέργεια, εκκεντρικότητα. Τα χαρακτηριστικά που διέπουν αυτό το ζώδιο της Γης, ταυτισμένο με τις σωματικές αισθήσεις, θα τα βρείτε και στο κρεβάτι του. Ο Παρθένος είναι ένας πιανίστας των οργασμών: Λίγοι άντρες ξέρουν να χρησιμοποιούν τα δάχτυλά τους με τόση δεξιοτεχνία όσο εκείνος. Εχει ζωηρότατες φαντασιώσεις, αλλά και απόλυτο έλεγχο του εαυτού του. Κι έτσι, η διάρκεια της σeξουαλικής πράξης μπορεί να επιμηκυνθεί επ’ αόριστον, προσφέροντας ταντρικές εμπειρίες.
Σeξουαλική συμβατότητα
Αντρας Παρθένος – Γυναίκα Ταύρος: Το μενού περιλαμβάνει διχτυωτά καλσόν, τακούνια στιλέτο και άφθονη σαμπάνια.
Αντρας Παρθένος – Γυναίκα Σκορπιός: Λευκές ζαρτιέρες, γιατρός – νοσοκόμα, και φαντασιώσεις κυριαρχίας.
Αντρας Παρθένος – Γυναίκα Αιγόκερως: Spanking, ηδονοβλεπτικές τάσεις και αέναη εξερεύνηση επιθυμιών.

Ζυγός

Αρμονία, γοητεία, δικαιοσύνη. Για τον Ζυγό, δεν υπάρχει σeξ, αλλά έρωτας, ο οποίος θυμίζει περισσότερο κονσέρτο κλασικής μουσικής, με μεγάλη διάρκεια και πολλά κρεσέντο. Το ζώδιο αυτό έλκεται από τις ψηλές γυναίκες, την κλασική ομορφιά, το αλαβάστρινο δέρμα και την ευφυΐα. Η προσφορά στοματικού σeξ στη σύντροφό του, αλλά και τα τριαδικά σχήματα στο σeξ, του προσφέρουν μεγάλη χαρά. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Ζυγός – Γυναίκα Κριός: Ατόφια λαγνεία, όρια που καταργούνται και απόλαυση χωρίς τέλος. Αντρας Ζυγός – Γυναίκα Λέων: Εκείνη έχει τον ρόλο του επιθετικού, αδηφάγου εραστή. Εκείνος, πάλι, αφήνει τη λιονταρίνα να τον φάει.
Αντρας Ζυγός – Γυναίκα Υδροχόος: Καθεστώς σeξουαλικής ελευθερίας: Εκείνος είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα γι’ αυτήν, εκείνη, πάλι, δεν σοκάρεται με τίποτα.

Σκορπιός

Μεταμόρφωση, ένταση, ανατροπή: Ολα αυτά συμβαίνουν στο κρεβάτι του Σκορπιού, αφού το σeξ γι’ αυτόν είναι μια χρονοβόρα διαδικασία εξερεύνησης του σώματος. Εχει αδυναμία στις ξανθιές γυναίκες, τα μεγάλα οπίσθια και τη μυρωδιά του σώματος. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα του ως εργαλείο ανίχνευσης, ενθουσιάζεται με υλικά όπως το latex και το δέρμα, του αρέσει να δένει τα χέρια και τα μάτια, και θεωρεί ότι η υποταγή και η ταπείνωση είναι τα πιο ισχυρά αφροδισιακά. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Σκορπιός – Γυναίκα Ταύρος: Τα επίπεδα έλξης παραμένουν υψηλά, αφού ο Σκορπιός δεν χάνει ποτέ την επιθυμία να διαφθείρει την Ταυρίνα.
Αντρας Σκορπιός – Γυναίκα Καρκίνος: Τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα χάδια και τα χαστούκια, το άγριο και το τρυφερό, το δέρμα και τη δαντέλα.
Αντρας Σκορπιός – Γυναίκα Ιχθείς: Αλλοτε μικρή γοργόνα κι άλλοτε σειρήνα, η Ψαρίνα προσφέρει και λαμβάνει ασυναγώνιστο σeξ.

Τοξότης

Διαλογισμός, ρομαντισμός, εμπειρία: Ο Τοξότης φαίνεται πως είναι φτιαγμένος για να απελευθερώνει τις γυναίκες από τα δεσμά των σeξουαλικών τους αναστολών. Ονειρό του είναι να μετατρέψει την ντροπαλή σε λαγουδάκι του σeξ και τη συντηρητική σε παλλακίδα. Ενας ιππότης της κρεβατοκάμαρας, το μότο του είναι «πρώτα οι κυρίες», ακόμα κι αν μιλάμε για οργασμούς. Του γυαλίζουν οι ψηλές γυναίκες ενώ το ανώνυμο σeξ και οι ερωτικές συνευρέσεις σε δημόσιους χώρους είναι τα καλύτερά του. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Τοξότης – Γυναίκα Λέων: Μια αέναη γιορτή, ακόμη κι αν η Λέαινα απορρίπτει τις προτάσεις του για όργια και σeξουαλικές εκκεντρικότητες.
Αντρας Τοξότης – Γυναίκα Ζυγός: Κάπου ανάμεσα στη λάσπη και τα αστέρια, κάνουν το καλύτερο σeξ της ζωής τους.
Αντρας Τοξότης – Γυναίκα Υδροχόος: Καθένας υλοποιεί τις φαντασιώσεις του άλλου, κι έτσι ο ηδονισμός κρατιέται σε υψηλά επίπεδα.

Αιγόκερως

Αφοσίωση, υπολογισμός, σοφία. Ο συγκρατημένος Αιγόκερως κρατά κλειδωμένα τόσο τα συναισθήματα όσο και τις φαντασιώσεις του. Οι τελευταίες δε σπανίως υλοποιούνται αφού δεν εξωτερικεύονται. Αν, όμως, τον καταφέρεις να ανοίξει την καρδιά του, θα βρεις μέσα τα πάντα, από bondage και spanking μέχρι μάσκες και πρωτόγονα μαλλιοτραβήγματα. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Αιγόκερως – Γυναίκα Ταύρος: Ο γήινος αισθησιασμός της Ταυρίνας μετατρέπει τον Αιγόκερω σε Σάτυρο.
Αντρας Αιγόκερως – Γυναίκα Παρθένος: Ο γερο-τράγος κυνηγάει το χαριτωμένο νυμφίδιο γύρω γύρω.
Αντρας Αιγόκερως – Γυναίκα Ιχθείς: Η παθητικότητά της τρελαίνει τον Αιγόκερω. Στόχος του, να τη μετατρέψει σε Μέδουσα του σeξ.

Υδροχόος

Εκκεντρικότητα, μυστήριο, πρωτοπορία. Για τον Υδροχόο, το σeξ είναι μια πνευματική εμπειρία. Κάθε γυναίκα θα νιώσει εκλεκτή κοντά του. Στη συνέχεια θα την προσυλητίσει στο διεστραμμένο δόγμα του. Επινοητικός, ανυπόμονος και πεισματάρης, του αρέσει να οδηγεί δυναμικές γυναίκες στα άκρα. Bondage, φετίχ, εξευτελισμός, τα αγαπημένα του. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Υδροχόος – Γυναίκα Κριός: Ο γκουρού του σeξ συναντά την connoisseur της τεστοστερόνης. Αντρας Υδροχόος – Γυναίκα Δίδυμοι: Το πνεύμα της υποτάσσεται ολοκληρωτικά στις πιο παράξενες επιθυμίες του.
Αντρας Υδροχόος – Γυναίκα Ζυγός: Η ζυγαριά γέρνει προς την ατέρμονη σeξουαλική ευχαρίστηση.

Ιχθείς

Διαίσθηση, ανιδιοτέλεια, ευαισθησία. Ο Ιχθύς είναι ο ευγενής του κρεβατιού και προσφέρει παραισθησιακές σeξουαλικές απολαύσεις. Τίποτα δεν τον σοκάρει, θεωρεί ότι ο πειραματισμός είναι απαραίτητο στοιχείο της διέγερσης, και διανθίζει το σeξ με hardcore πορνογραφία, καταχρήσεις και φετιχιστικά αντικείμενα. Σeξουαλική συμβατότητα Αντρας Ιχθείς – Γυναίκα Ταύρος: Ο Ιχθύς δεν έχει όρια και η προσγειωμένη Ταυρίνα ζει στιγμές σeξουαλικής αγαλλίασης.
Αντρας Ιχθείς – Γυναίκα Καρκίνος: Ψηλά τακούνια, vintage κορσέδες και γλώσσες που ταξιδεύουν πάνω σε σώματα.
Αντρας Ιχθείς – Γυναίκα Αιγόκερως: Πολλαπλοί οργασμοί συνοδευόμενοι από αλκοόλ και καταχρήσεις -τα αγαπημένα των Ιχθύων.

Το 95% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν το πάντα που είναι κρυμμένο στη φωτογραφία. Εσύ μπορείς να το εντοπίσεις;

Κοιτάξτε την παλάμη σας. Βλέπετε αυτό το γράμμα «Μ»; Δείτε τι σημαίνει