in

Τι μας σκοτώνει καθημερινά

Τι συμβαίνει, όταν η πολλή ζάχαρη μας κάνει συντροφιά καθημερινά;

Όταν η εικόνα με τα γλειφιτζούρια και τα εντυπωσιακά γλυκά καταλήγει να είναι καθημερινή στη ζωή ενός παιδιού, τότε η παχυσαρκία παραμονεύει και οι ειδικοί μιλούν για ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά του φαινομένου τα τελευταία χρόνια.

Το παρακάτω βίντεο μπορεί να δημοσιεύτηκε το 2012, αλλά μέσα στον Απρίλιιο έχει αποκτήσει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ξεκινώντας από την αρνητική παρουσία της ζάχαρης στη ζωή μας, το εν λόγω animation δημιουργήθηκε από την οργάνωση με τίτλο “Sugar is killing us” και σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γύρω από το θέμα της παχυσαρκίας.

Εκείνο που συγκρατείται πιο έντονα στο τέλος του βίντεο είναι πως τα παιδιά που γεννιούνται τα τελευταία χρόνια έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής από τους γονείς τους. Η ζάχαρη που αποτελεί “τη χαρά των παιδιών” όταν πρωταντικρίζουν ένα λαχταριστό γλυκό μπορεί να φανεί εξαιρετικά επιζήμια για τον ανθρώπινο οργανισμό με το πέρασμα των χρόνων.

Οι καθημερινοί γρήγοροι ρυθμοί επιβραδύνονται, οι αντοχές μειώνονται και η παχυσαρκία συνοδεύεται από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που κάνουν ξαφνική έφοδο στη ζωή μας όπως ο διαβήτης, κάποια καρδιακά προβλήματα και άλλες ύπουλες ασθένειες.


Πηγή

Ένας μανιακός άρχισε να γαζώνει τα πάντα και τα παιδιά πανικοβλήθηκαν! Ο δάσκαλος τότε έκανε κάτι που αξίζει συγχαρητηρίων…

Στέκεται όρθιος δίπλα από την πισίνα. Δείτε όμως τι θα κάνει ο σκύλος από πίσω του!