Τι συμβαίνει στο σώμα σας μετά από μόλις δύο εβδομάδων κατανάλωσης βιολογικών τροφών;

Σπάνιοι είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποφεύγουν την κατανάλωση τροφών που περιέχουν φυτοφάρμακα.

Μια σουηδική οικογένεια τέθηκε σε ένα πείραμα.

Αγόραζε και τρεφόταν πάντα αγοράζονται με μη οργανικές τροφές παντοπωλείου, επειδή ήταν φθηνότερες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εξέταση των ούρων τους. Τα επίπεδα των χημικών ουσιών που βρέθηκαν στα ούρα τους ήταν πολύ υψηλά.

Αντικατέστησαν τα ανόργανα με βιολογικά τρόφιμα για δύο εβδομάδες.

Η εξέταση ούρων αποκάλυψε ότι τα επίπεδα των χημικών ουσιών στα ούρα τους μειώθηκαν σημαντικά.

Οι δοκιμές έγιναν από το Σουηδικό Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος. Δεν αμφισβητείται ότι τα φυτοφάρμακα που βρέθηκαν στα ούρα ήταν επιβλαβή, αλλά η αιώνια σιωπή για τις ανόργανες τροφές που γαλουχεί το κοινό δεν είναι καθόλου υγιεινή.

Στην πραγματικότητα, μια σουηδική αλυσίδα βιολογικών τροφίμων του εμπορίου τείνει να ενθαρρύνει τη συζήτηση σχετικά με τις επιπτώσεις των φυτοφαρμάκων και διαφόρων χημικών ουσιών, με τις οποίες «ψεκάζονται» τα λαχανικά και τα φρούτα, καθώς και τα ζώα, και οι οποίες τελικά καταλήγουν στον οργανισμό μας.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι εκδηλώνεται ο σταφυλόκοκκος στο δέρμα – Πώς θα τον αναγνωρίσετε

Ο σταφυλόκοκκος μπορεί να εκδηλωθεί με μια ποικιλία συμπτωμάτων που κυμαίνονται από μικρά προβλήματα του δέρματος μέχρι και ενδοκαρδίτιδα, μια απειλητική για τη ζωή...

Το Λάθος με το Λεμόνι και το Νερό, που κάνετε κάθε Πρωί

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν την ξινή γεύση των λεμονιών. Στην πραγματικότητα, μερικοί δεν μπορούν ούτε να το σκέφτονται, χωρίς να νιώσουν...

Εσείς ποιο διαλέγετε: Τα καλύτερα ανδρικά και γυναικεία κουρέματα για το 2016..!

Δείτε τα και γράψτε στα σχόλια να δούμε ποιο κούρεμα θα κερδίσει.. Μοντέρνα αντρικά κουρέματα 2016! Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα 2016!
close