Το γερμανικό βίντεο που προτρέπει τους Γερμανούς να μην φερθούν σαν μαλ@@ες και να βοηθήσουν την Ελλάδα!

Πρόκειται για ένα γερμανικό βίντεο που έχει τίτλο: «Ευρώπη 2015, τα πολύτιμα Γερμανικά μας ευρώ.» Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο, ξεκινάει με την εξής διευκρίνιση: 2015, κάπου στην ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης. Δείχνει έναν εύρωστο Γερμανό λίγο πριν κοιμηθεί, να διαβάζει την Bild. Στο επόμενο πλάνο δείχνει έναν φίλο του σε δωμάτιο καλού ξενοδοχείου να παραγγέλνει μύδια για να φάει.

Οι δυο άνδρες μιλούν στο τηλέφωνο και αρχίζουν να λένε διάφορα εξωφρενικά πράγματα για την Ελλάδα. Εξωφρενικά; Όχι και τόσο αφού αυτά που λένε τα πιστεύει και η πλειοψηφία του Γερμανικού λαού. Το σημαντικό όμως σε αυτό το βίντεο είναι ο διάλογος μεταξύ των 2 ανδρών. Ο διάλογος λοιπόν είναι ακριβώς οι τίτλοι της Bild κατά κύριο λόγο, όλον αυτόν τον καιρό.

Ο διάλογος τους έχει ως εξής:

«Αναρωτιέμαι. Εμεις οι Γερμανοί δεν θα πρέπει να ερωτηθούμε εάν θέλουμε να πληρώσουμε για εκείνους; (για τους Έλληνες)»

«Αυτοί οι ζαβολιάρηδες Έλληνες θέλουν να καταστρέψουν το ευρώ μας»

«Και το χειρότερο; Αυτοί (οι Έλληνες) είναι δυο φορές πλουσιότεροι από εμάς (τους Γερμανούς)»

«Στην Ελλάδα κυκλοφορούν, τυφλοί ταξιτζήδες, χήρες (που παίρνουν σύνταξη χηρείας) οι οποίες είναι παντρεμένες, και δίνουν συντάξεις σε πεθαμένους»

«Πουλήστε τα νησιά σας βρε χρεοκοπημένοι, πουλήστε και την Ακρόπολη σας, μαζί.»

«Όχι όχι άλλα δισεκατομμύρια σε αυτούς τους άπληστους Έλληνες, όχι όχι»

«Αλήθεια αναρωτιέμαι ποιοι είναι πιο επικίνδυνοι. Οι Ρώσοι ή οι Έλληνες; Και εμείς έχουμε χρέη αλλά είμαστε Γερμανοί μπορούμε να τα αποπληρώσουμε, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και δουλεύουμε όλη τη μέρα».

«Σταματήστε να βανδαλίζετε χρεοκοπημένοι Έλληνες»

«Εγώ εμπιστεύομαι τον άνδρα αυτό με το αναπηρικό καροτσάκι»

«Αυτοί οι ακραίοι Έλληνες, οι σούπερ ήρωες με τις ροκ μπότες, θα τα βρουν σκούρα με τον τύπο αυτόν από τη Γερμανία»

Το βίντεο αφού έχει έναν μακρύ διάλογο( τίτλοι από Γερμανικά πρωτοσέλιδα) καταλήγει με την επισήμανση: «Είναι ευκαιρία για μας, για μια φορά επιτέλους να μην φερθούμε σαν μαλ@@κες. Έχουμε κάθε λόγο να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Πρόκειται για κάτι μεγαλειώδες για το οποίο δεν μιλάμε εδώ και αρκετό καιρό. Την Ευρώπη.»

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι μπορεί να κάνει τη σαλάτα σας πιο χορταστική και υγιεινή;

Ρόκα, κάππαρη, σπανάκι κι οτιδήποτε πράσινο είναι πάντα τα απαραίτητα υλικά που μαζί με λίγο λάδι θα μας δώσουν την ιδανική, δροσερή σαλάτα, πλούσια...

Τι ΔΕΝ έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι;

Η σύγχρονη επιστήμη έχει μελετήσει τον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων από αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να βρει τι έκανε τους αρχαίους...

Σταυρώστε τα Χέρια σας και Πιέστε του Λοβούς από τα αυτιά σας. Ο Λόγος; Θαυματουργός!

Όταν γεννιέται ένα παιδί έχει 100 δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα. Τη τέταρτη εβδομάδα μετά τη σύλληψη, το έμβρυο παράγει 500.000 νευρώνες κάθε λεπτό, σύμφωνα με...
close