in

Το θρίλερ «Lights out» θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου ήδη από το τρέιλερ

Μαζί με το τρέιλερ του «The Conjuring 2», ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν («Σε Βλέπω», «Παγιδευμένη Ψυχή», «Το Κάλεσμα») παρουσίασε στο WonderCon και το τρέιλερ μιας νέας ταινίας τρόμου, με τίτλο «Lights Out», της οποίας είναι παραγωγός.

Μεγαλώνοντας, η Ρεμπέκα δεν ήταν ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν έσβηναν τα φώτα και τώρα ο μικρός της αδερφός, Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν τη λογική και απείλησαν την ασφάλειά της.

Μια τρομακτική οντότητα με μια μυστηριώδη προσκόλληση στη μητέρα τους, Σόφι, εμφανίζεται ξανά. Αλλά αυτή τη φορά η Ρεμπέκα βρίσκεται πιο κοντά στο να αποκωδικοποιήσει την αλήθεια, ενώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλων οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο… από τη στιγμή που τα φώτα σβήνουν.

Το θρίλερ «Lights out» απέκτησε τρέιλερ και τώρα ανυπομονούμε ακόμη πιο πολύ για αυτό το καλοκαίρι. Για να σε ψήσουμε να σου πούμε ότι μεταξύ των συντελεστών της ταινίας είναι ο James Wan, που είναι υπεύθυνος για το «Saw», το «Insidious και το «Conjuring».

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: cinemag.gr

Πως πάχυναν 9 πασίγνωστοι ηθοποιοί για να υποδυθούν ρόλους

«Κόπηκε» on air η εκπομπή της Γερμανού και έβαλαν ελληνική ταινία – Τι συνέβη;