in

Το παγωτό – σπαγγέτι έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη (γιατί;)

Ωστόσο δεν μας φαίνεται και πολύ τραβηχτικό – Σαν κιμάς δεν είναι;

Είστε μακαρονάς; Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μακαρόνια σπαγγέτι και σε παγωτό στην 80η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.» Αυτή και μόνο η εισαγωγή από το seleo ήταν ικανή να μας τραβήξει την προσοχή, αλλά τελικά δεν είμαστε και πολύ σίγουροι!
Διαβάστε, δείτε και κρίνετε μόνοι σας – εμείς διατηρούμε μαι επιφύλαξη γιατί δεν το δοκιμάσαμε…

Από το seleo λοιπόν: Πρόκειται για παγωτό που βγαίνει σε σχήμα μακαρονιών σπαγγέτι και μάλιστα σερβίρεται με σιρόπι φράουλας και τριμμένη άσπρη σοκολάτα αντί για κόκκινη σάλτσα και τυρί.

«Το παγωτό αυτό το σερβίρουμε για πρώτη φορά φέτος στην Θεσσαλονίκη, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και περίπου 15 χρόνια», δήλωσε στο «Seleo.gr» η κα Παρασκευή Χατζή, εισαγωγέας γνωστής ιταλικής εταιρίας παγωτών και ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων πώλησης παγωτών.

Παράλληλα, η κα Χατζή υπογράμμισε ότι το παγωτό σε σχήμα σπαγγέτι, λόγο του σχήματός, του γίνεται πιο «ανάλαφρο» γευστικά από το κλασικό παγωτό σε σχήμα μπάλας. Τέλος υπογραμμίζεται ότι το κλασικό παγωτό σπαγγέτι, παρασκευάζεται από παγωτό βανίλια, αλλά ο καταναλωτής, μπορεί να επιλέξει την « παγωμένη σπαγγέτι του» σε ότι γεύση παγωτού επιθυμεί.

SOS! Τι κάνουμε αν το όχημα μας βυθιστεί στο νερό;

Παππούς στην Ρόδο κλώτσησε Αγγλίδα που κατουρούσε στον δρόμο ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΓΚΑ!!!