Φοιτητής έριξε καλάθι αξίας 70.000 δολαρίων και γλύτωσε τα δίδακτρα!

Ο φοιτητής του πανεπιστημίου Ball State έλυσε σε λίγα δευτερόλεπτα το οικονομικό πρόβλημα και κάνει ένα ολόκληρο γήπεδο κατάμεστο από συμφοιτητές του να ξεσπάσει σε ζητωκραυγές.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση οι σπουδές στην Αμερική. Μπορεί όλοι να έχουμε δει κατά καιρούς απίθανες εγκαταστάσεις, εστίες και χώρους, σε ταινίες του σινεμά, καμία όμως από αυτές δεν έχει μπει στον κόπο να μας πει πόσο κοστίζουν. Η φοίτηση λοιπόν μοιάζει απαγορευτική για πολλούς Αμερικανούς και ενίοτε μπαίνει ως… έπαθλο σε αθλητικούς διαγωνισμούς.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο πανεπιστήμιο Ball State της Ιντιάνα, κατά τη διάρκεια μπασκετικών επιδείξεων. Ο πρόεδρος του ιδρύματος ανακοίνωσε από μικροφώνου στον νεαρό φοιτητή που βρισκόταν στη μέση του γηπέδου με τη μπάλα στα χέρια, πως η βολή του, αν ήταν εύστοχη θα του εξασφάλιζε τα έξοδά του για μια ολόκληρη χρονιά.

Ο νεαρός στόχευσε, ξαναστόχευσε, πήρε μια βαθιά ανάσα και έριξε. Δείτε τις ζητωκραυγές από την εύστοχη βολή του:

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπιτική Λεμονάδα: ο χυμός των χυμών!

Μας ξεδιψάει, μας αρέσει και είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας! Η λεμονάδα είναι ένα πρώτης τάξεως φυσικό, υγιεινό ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Πως...

Για να μην αρρωστήσετε πιείτε αυτό το ρόφημα – Συστατικά για πανίσχυρο φυσικό αντιβιοτικό

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε...
close