in

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια επιτίθεται σε κολυμβητές και τρώει τους oρxειs τους!

Το ψάρι ονομάζεται Pacu, και έχει την ικανότητα να εντοπίζει τους άνδρες που κολυμπούν. Δεν επιτίθεται σε γυναίκες. Θεωρεί εξαιρετικό μεζέ τους… oρxειs. Όταν εντοπίσει λοιπόν έναν άνδρα κολυμβητή, ορμάει και στην κυριολεξία ξεσκίζει τους oρxειs του.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια1

Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν πρέπει να μας πιάνει τρόμος, δεν κινδυνεύει κανένας άνδρας κολυμβητής, αφού το συγκεκριμένο είδος δε ζει στη Μεσόγειο.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια 2

Μέχρι στιγμής πληθυσμοί από το Pacu έχουν εντοπιστεί στη λίμνη Μίσιγκαν στο Ιλινόις, στη θάλασσα της Παπούα- Νέα Γουινέα και πριν από λίγες ημέρες στο Όρεσουντ της Σουηδίας.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια 3

Μάλιστα οι ψαράδες εκεί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν το ψαρεύουν, αφού έχουν αναφερθεί περιπτώσεις, κατά τις οποίες το ψάρι αν και έξω από το νερό, όρμησε σε ψαρά, έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από τους oρxειs του και τους έκοψε.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια 4

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το συγκεκριμένο είδος κατέληξαν πως έχει άμεση συγγένεια με τα πιράνχας του Αμαζονίου.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια 5

Διαφέρει μόνο στο μέγεθος. Το Pacu είναι μεγαλύτερο και συχνά απαντώνται πληθυσμοί του όπου υπάρχουν ψάρια που αγγίζουν τα 12 κιλά.

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια 6

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι ο τρόπος επίθεσης και ο εκλεκτός μεζές που του αρέσει, αλλά το σχήμα των δοντιών του. Δεν διαφέρουν καθόλου από τα ανθρώπινα δόντια.
Το Pacu, έχει τουλάχιστον τρεις σειρές από δόντια.

Πηγή

Νεαρό ζευγάρι πούλησε σπίτι και αυτοκίνητο, αγόρασε σκάφος και κάνει το γύρο του κόσμου

Φτιάχνει ανατριχιαστικά κράνη με εφέ ανθρώπινου δέρματος τα οποία μοιάζουν με πραγματικά κεφάλια!