Έβγαλε τα Ρούχα της, βάφτηκε με μπλε Μπογιά και ξάπλωσε στο Δρόμο. Ο λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Πριν ξημερώσει καλά καλά, 3,200 άνθρωποι έφτασαν στην πόλη Hull της Βρετανίας και έβγαλαν τα ρούχα τους. Ακούγεται παράξενο, αλλά είχαν έναν πολύ καλό λόγο. Ο καλλιτέχνης από την Αμερική, Spencer Tunick, δούλευε στο τελευταίο του πρότζεκτ.

Είναι γνωστός για τις φωτογραφίσεις του με γuμνούς ανθρώπους και αυτή τη φορά όλοι οι εθελοντές ήταν καλυμμένοι από την κορφή ως τα νύχια με μπλε μπογιά.

1

Οι δρόμοι είχαν κλείσει από τα μεσάνυχτα ως τις 10:00πμ έτσι ώστε ο καλλιτέχνης να μπορέσει να τους γεμίσει με τους εθελοντές του. Πάντα τον ενέπνεε η δυναμική ανάμεσα στο ανθρώπινο σώμα και τους δημόσιους χώρους. “Το φυσικό, ευάλωτο σώμα κάνει μία μεγάλη αντίθεση με τον τσιμεντένιο κόσμο και αυτό μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.”

2

Μίλησε επίσης για το νόημα πίσω από τις φωτογραφίες του. “Η ιδέα είναι πως τα ανθρώπινα σώματα πλημμυρίζουν τους δρόμους. Το μπλε πλήθος αναπαριστά τα επίπεδα της θάλασσας που αυξάνονται λόγω της αλλαγής του κλίματος.”

3

«Ήξερα πως η εμπειρία θα ήταν μοναδική,” είπε ένας από τους εθελοντές. “Βέβαια, το να γδυθείς μπροστά σε τόσο κόσμο ήταν πραγματικά τρομακτικό. Μετά από λίγο όμως, το συνήθισα.”

Μετά από ένα καλό ντους όμως, οι εθελοντές έγιναν ξανά άνθρωποι!

4

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Εσείς θα μπορούσατε ποτέ να πάρετε μέρος σε μία τέτοια φωτογράφιση;

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Ανήκω στην παλιά γενιά (αλλά) υπάρχει ελπίδα”.Ένα ποίημα που πρέπει να διαβάσετε δυο φορές.

Είμαι μέρος μιας χαμένης γενιάς. Πίστευα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και ξέρω ότι μπορεί να σοκάρει αλλά ‘η ευτυχία έρχεται από μέσα μας’ είναι...

Όλη η αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον Δρ. Δ. Κρεμαστινό

  Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή καρδιολόγου Δρ. Δημήτρη Κρεμαστινού για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επισημάνσεις-διαπιστώσεις για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω...

Έτσι θα γυαλίσουν τα ξύλινα πατώματα

Εάν δώσετε προσοχή στις ειδικές απαιτήσεις του ξύλου, θα μπορέσετε να διατηρήσετε ένα όμορφο δάπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υπερβολικό νερό και λεκέδες...
close