Έβγαλε τα Ρούχα της, βάφτηκε με μπλε Μπογιά και ξάπλωσε στο Δρόμο. Ο λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Πριν ξημερώσει καλά καλά, 3,200 άνθρωποι έφτασαν στην πόλη Hull της Βρετανίας και έβγαλαν τα ρούχα τους. Ακούγεται παράξενο, αλλά είχαν έναν πολύ καλό λόγο. Ο καλλιτέχνης από την Αμερική, Spencer Tunick, δούλευε στο τελευταίο του πρότζεκτ.

Είναι γνωστός για τις φωτογραφίσεις του με γuμνούς ανθρώπους και αυτή τη φορά όλοι οι εθελοντές ήταν καλυμμένοι από την κορφή ως τα νύχια με μπλε μπογιά.

1

Οι δρόμοι είχαν κλείσει από τα μεσάνυχτα ως τις 10:00πμ έτσι ώστε ο καλλιτέχνης να μπορέσει να τους γεμίσει με τους εθελοντές του. Πάντα τον ενέπνεε η δυναμική ανάμεσα στο ανθρώπινο σώμα και τους δημόσιους χώρους. “Το φυσικό, ευάλωτο σώμα κάνει μία μεγάλη αντίθεση με τον τσιμεντένιο κόσμο και αυτό μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.”

2

Μίλησε επίσης για το νόημα πίσω από τις φωτογραφίες του. “Η ιδέα είναι πως τα ανθρώπινα σώματα πλημμυρίζουν τους δρόμους. Το μπλε πλήθος αναπαριστά τα επίπεδα της θάλασσας που αυξάνονται λόγω της αλλαγής του κλίματος.”

3

«Ήξερα πως η εμπειρία θα ήταν μοναδική,” είπε ένας από τους εθελοντές. “Βέβαια, το να γδυθείς μπροστά σε τόσο κόσμο ήταν πραγματικά τρομακτικό. Μετά από λίγο όμως, το συνήθισα.”

Μετά από ένα καλό ντους όμως, οι εθελοντές έγιναν ξανά άνθρωποι!

4

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον! Εσείς θα μπορούσατε ποτέ να πάρετε μέρος σε μία τέτοια φωτογράφιση;

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανεύκολο γλυκάκι του 5λεπτου με δύο υλικά!

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για ένα γλύκισμα ψυγείου με 2 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λεπτά, χωρίς ψήσιμο, με κόστος λιγότερο από 5...

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...

Τρεις τροφές που εξουδετερώνουν την άσχημη μυρωδιά στο στόμα-Δώστε λύση στο λεπτό!

Ένα από τα πιο ενοχλητικά καθημερινά προβλήματα είναι η κακοσμία του στόματος. Υπάρχουν κάποιες τροφές με πολύ έντονη οσμή που την προκαλούν και πολλές φορές...
close