Έλεγε στους φίλους του ΤΙ κάνει το Παπάκι όταν τον βλέπει αλλά κανείς δεν τον Πίστευε. Μόλις όμως είδαν το Βίντεο έμειναν Άφωνοι!

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που μπορούν να μας φέρουν την περισσότερη χαρά και αυτά σίγουρα περιλαμβάνουν μωρά ζώων! Εάν ποτέ χρειαστείτε να γελάσετε ή να νιώσετε λίγο καλύτερα, δείτε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο. Είναι πολύ χαριτωμένο και γλυκό!

Ο μικρός κίτρινος φίλος που φαίνεται στο βίντεο είναι ένα παπάκι με το όνομα Charley. Αυτό που του αρέσει περισσότερο στον κόσμο είναι να περνάει χρόνο με τον κολλητό και ιδιοκτήτη του. Πάει μαζί του όπου και να πάει και λατρεύει να τον ακολουθεί!

Μία βροχερή μέρα είχαν βγει για βόλτα και ο ιδιοκτήτης του Charley αποφάσισε να καταγράψει τα πράγματα από την δική του πλευρά. Όπως βλέπετε, το μικρό παπάκι ήταν πολύ ενθουσιασμένο που βγήκε από το σπίτι, ακόμα και αν η βόλτα τους δεν ήταν και πολύ μεγάλη!

Το καλύτερο με αυτό το βίντεο είναι το χαρούμενο μικρό του πρόσωπο καθώς τρέχει για να προλάβει τον ιδιοκτήτη του. Είναι πολύ χαριτωμένος όταν τρέχει και είναι πραγματικά αδύνατο να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντάς το.

Απολαύστε τον!


Πηγή: fanpage

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός ο Άντρας Πειραματίστηκε με ένα Ακραίο Πρόγραμμα Ύπνου, και το Αποτέλεσμα ήταν Εξαντλητικό

Αν είστε όπως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, πιθανόν κοιμάστε με το «μονοφασικό πρότυπο», που σημαίνει ότι κοιμάστε μονοκόμματα σε 7-8 ώρες. Αλλά τι...

Νιώθετε Πιάσιμο στον Αυχένα; Κάντε ΑΥΤΟ για 90 δευτερόλεπτα και Θα Βρείτε την Υγειά σας!

Πολλοί από μας υποφέρουμε τακτικά από «πιασμένο» (δυσκαμψία) λαιμό, επειδή είμαστε συνέχεια μπροστά σε υπολογιστές, κινητά, tablet και συχνά κοιμόμαστε σε μία μόνο θέση...

Έχετε φουσκάλες στα πόδια;; Πρέπει να τις ανοίξετε ή ΟΧΙ;; Δείτε την απάντηση ΕΔΩ!

Οι ενοχλητικές φουσκάλες εμφανίζονται στα πόδια λόγω… τριβής και επακόλουθης φθοράς της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος… Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται στο σημείο υγρό και σχηματίζεται η φουσκάλα,...
close