Έλεγε στους φίλους του ΤΙ κάνει το Παπάκι όταν τον βλέπει αλλά κανείς δεν τον Πίστευε. Μόλις όμως είδαν το Βίντεο έμειναν Άφωνοι!

Είναι τα μικρά πράγματα στη ζωή που μπορούν να μας φέρουν την περισσότερη χαρά και αυτά σίγουρα περιλαμβάνουν μωρά ζώων! Εάν ποτέ χρειαστείτε να γελάσετε ή να νιώσετε λίγο καλύτερα, δείτε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο. Είναι πολύ χαριτωμένο και γλυκό!

Ο μικρός κίτρινος φίλος που φαίνεται στο βίντεο είναι ένα παπάκι με το όνομα Charley. Αυτό που του αρέσει περισσότερο στον κόσμο είναι να περνάει χρόνο με τον κολλητό και ιδιοκτήτη του. Πάει μαζί του όπου και να πάει και λατρεύει να τον ακολουθεί!

Μία βροχερή μέρα είχαν βγει για βόλτα και ο ιδιοκτήτης του Charley αποφάσισε να καταγράψει τα πράγματα από την δική του πλευρά. Όπως βλέπετε, το μικρό παπάκι ήταν πολύ ενθουσιασμένο που βγήκε από το σπίτι, ακόμα και αν η βόλτα τους δεν ήταν και πολύ μεγάλη!

Το καλύτερο με αυτό το βίντεο είναι το χαρούμενο μικρό του πρόσωπο καθώς τρέχει για να προλάβει τον ιδιοκτήτη του. Είναι πολύ χαριτωμένος όταν τρέχει και είναι πραγματικά αδύνατο να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντάς το.

Απολαύστε τον!


Πηγή: fanpage

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τι συμβαίνει στο Σώμα μας όταν σταματήσουμε να τρώμε Κρέας!

Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρώμε κρέας και πολύ πιθανόν να μην θέλουμε κιόλας. Όπως και να’χει όμως μία...

11 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα για την ευαίσθητη περιοχή της

1. Κάντε τον ντετέκτιβ με μεγενθυντικό φακό, μάθετε απ” έξω κάθε σπιθαμή της περιοχής, και έτσι θα ξέρετε πότε κάτι πάει λάθος και πρέπει...

Aν νιώθετε αυτά, κάντε άμεσα εξετάσεις για την χoλή σας!

H χoληδoχoς κύστη δεν εiναι ένα oργανo πoυ μας απασχoλεi συχνά, εκτoς και αν πρoκαλεi έντoνo πoνo, oπoτε και μoνo τoτε ασχoλoύμαστε με τo...
close