Έξυπνο κολπάκι για το πώς θα πετύχουμε γευστική, σκούρα κρούστα στην μπριζόλα, χωρίς να την κάψουμε ή να την κάνουμε σκληρή

Το να φτιάξουμε την τέλεια ψημένη μπριζόλα είναι πιο δύσκολο από ότι νομίζουμε, ωστόσο.

Δείτε μερικές συμβουλές για να πετύχετε την τέλεια ψημένη μπριζόλα χωρίς να κουραστείτε:

1. Τρίψτε την με αλάτι
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την μπριζόλα σας, ακόμα και αν δεν είναι από το καλύτερο κομμάτι του ζώου, με ένα απλό τρόπο: τρίψτε την με αλάτι.

Πάρτε μία χούφτα αλάτι και τρίψτε και τις δύο πλευρές του κρέατος, μετά αφήστε το κρέας να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα.

Αυτό θα βοηθήσει το αλάτι να μπει μέσα στο κρέας και την υγρασία να βγει έξω για να γίνει η μπριζόλα πολύ πιο ζουμερή.

2. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον φούρνο σας
Πολλοί πιστεύουν πως η γευστική μπριζόλα είναι το αποτέλεσμα πολύωρης προετοιμασίας του κρέατος.

Ωστόσο, ξεχνάμε πως παίζουν και άλλοι παράγοντες σημαντικό ρόλο – όπως το ίδιο το ψήσιμο! Το να προετοιμάσουμε το γκριλ είναι πολύ σημαντικό.

Αρχικά, πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο μας σε υψηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Αφού μπουν οι μπριζόλες, η θερμοκρασία θα πρέπει να κατέβει έτσι ώστε το κρέας να ψηθεί πιο ομαλά.

Για περισσότερες συμβουλές, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: xrysessyntages.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες πως θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου με αυτό το έξυπνο κόλπο

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ένα ζήτημα ομορφιάς που θίγει κυρίως τις γυναίκες. Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι μπορεί να φαίνονται ως σημάδι...

4 «μαγικά» ροφήματα για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση!

Το νερό, έτσι κι αλλιώς βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας σε καθημερινή βάση, με την προσθήκη όμως κάποιων επιπλέον απλών...

Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου μόνο με μισό ευρώ!

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού. Πως γίνεται αυτό; Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε...
close