Έξυπνο κολπάκι για το πώς θα πετύχουμε γευστική, σκούρα κρούστα στην μπριζόλα, χωρίς να την κάψουμε ή να την κάνουμε σκληρή

Το να φτιάξουμε την τέλεια ψημένη μπριζόλα είναι πιο δύσκολο από ότι νομίζουμε, ωστόσο.

Δείτε μερικές συμβουλές για να πετύχετε την τέλεια ψημένη μπριζόλα χωρίς να κουραστείτε:

1. Τρίψτε την με αλάτι
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την μπριζόλα σας, ακόμα και αν δεν είναι από το καλύτερο κομμάτι του ζώου, με ένα απλό τρόπο: τρίψτε την με αλάτι.

Πάρτε μία χούφτα αλάτι και τρίψτε και τις δύο πλευρές του κρέατος, μετά αφήστε το κρέας να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα.

Αυτό θα βοηθήσει το αλάτι να μπει μέσα στο κρέας και την υγρασία να βγει έξω για να γίνει η μπριζόλα πολύ πιο ζουμερή.

2. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον φούρνο σας
Πολλοί πιστεύουν πως η γευστική μπριζόλα είναι το αποτέλεσμα πολύωρης προετοιμασίας του κρέατος.

Ωστόσο, ξεχνάμε πως παίζουν και άλλοι παράγοντες σημαντικό ρόλο – όπως το ίδιο το ψήσιμο! Το να προετοιμάσουμε το γκριλ είναι πολύ σημαντικό.

Αρχικά, πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο μας σε υψηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Αφού μπουν οι μπριζόλες, η θερμοκρασία θα πρέπει να κατέβει έτσι ώστε το κρέας να ψηθεί πιο ομαλά.

Για περισσότερες συμβουλές, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: xrysessyntages.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοιάζει με μια φυσιολογική εικόνα. Αλλά όταν τη κοιτάξετε καλύτερα θα σας πέσει το σαγόνι!

Οταν ο Μεξικανός ζωγράφος Christiam Ramos βαρέθηκε να δημιουργεί εικόνες για το τμήμα «Home & Garden» του Walmart, επέλεξε μία διαφορετική μεθοδο: πήρε ένα...

Το πιο διαβασμένο βιβλίο στα κορυφαία πανεπιστήμια είναι ελληνικό

Το πιο διαβασμένο βιβλίο στα κορυφαία πανεπιστήμια είναι ελληνικό Η «Πολιτεία» του Πλάτωνα είναι το βιβλίο που έχει μελετηθεί περισσότερο στα οκτώ κορυφαία πανεπιστήμια...

Αϋπνίες ΤΕΛΟΣ! Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι, με αυτό το Εκπληκτικό Κόλπο!

Αν πάσχετε από διαταραχές ύπνου, τότε μάλλον ψάχνετε απελπισμένα για μια λύση στο πρόβλημα σας. Λοιπόν, ο Dr. Andrew Weil θα σας βοηθήσει να...
close