Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Έξυπνο κολπάκι για το πώς θα πετύχουμε γευστική, σκούρα κρούστα στην μπριζόλα, χωρίς να την κάψουμε ή να την κάνουμε σκληρή - LINE LIFE

Έξυπνο κολπάκι για το πώς θα πετύχουμε γευστική, σκούρα κρούστα στην μπριζόλα, χωρίς να την κάψουμε ή να την κάνουμε σκληρή

Το να φτιάξουμε την τέλεια ψημένη μπριζόλα είναι πιο δύσκολο από ότι νομίζουμε, ωστόσο.

Δείτε μερικές συμβουλές για να πετύχετε την τέλεια ψημένη μπριζόλα χωρίς να κουραστείτε:

1. Τρίψτε την με αλάτι
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την μπριζόλα σας, ακόμα και αν δεν είναι από το καλύτερο κομμάτι του ζώου, με ένα απλό τρόπο: τρίψτε την με αλάτι.

Πάρτε μία χούφτα αλάτι και τρίψτε και τις δύο πλευρές του κρέατος, μετά αφήστε το κρέας να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για μία ώρα.

Αυτό θα βοηθήσει το αλάτι να μπει μέσα στο κρέας και την υγρασία να βγει έξω για να γίνει η μπριζόλα πολύ πιο ζουμερή.

2. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον φούρνο σας
Πολλοί πιστεύουν πως η γευστική μπριζόλα είναι το αποτέλεσμα πολύωρης προετοιμασίας του κρέατος.

Ωστόσο, ξεχνάμε πως παίζουν και άλλοι παράγοντες σημαντικό ρόλο – όπως το ίδιο το ψήσιμο! Το να προετοιμάσουμε το γκριλ είναι πολύ σημαντικό.

Αρχικά, πρέπει να προθερμάνουμε τον φούρνο μας σε υψηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Αφού μπουν οι μπριζόλες, η θερμοκρασία θα πρέπει να κατέβει έτσι ώστε το κρέας να ψηθεί πιο ομαλά.

Για περισσότερες συμβουλές, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: xrysessyntages.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.