Έπαθε την πλάκα της ζωή του: Αυτός ο Ψαράς Έμεινε με το Στόμα Ανοιχτό όταν είδε ΤΙ είχε Ψαρέψει.

Ένας ψαράς φωτογραφήθηκε δίπλα σε έναν τρομακτικό σφυροκέφαλο καρχαρία που ψάρεψε ανοιχτά της Αυστραλίας.

Ο Mark Dixon έπιασε αυτόν τον καρχαρία μήκους 5 μέτρων ανοιχτά του Evans Head στο New South Wales και ποζάρει δίπλα του χαμογελαστός.

Η θολή εικόνα δείχνει τον καρχαρία γεμάτο αίματα και δεμένο στο καράβι.

1 2

Ο καρχαρίας πιστεύεται ότι πιάστηκε το 2011, αλλά η φωτογραφία ανέβηκε ξανά από την σελίδα “Yep, I’m On Fishing” στο Facebook την περασμένη εβδομάδα και κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές.

“Δείτε πόσο μεγάλος είναι, o Mark Dixon ποζάρει δίπλα σε έναν σφυροκέφαλο καρχαρία 5 μέτρων που ψάρεψε ανοιχτά του Evans Head”, γράφει η λεζάντα.

3

O Dixon είπε ότι τον μετακίνησε με βαρούλκο.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων έχουν τρομοκρατηθεί με την φωτογραφία.

4 5 6

Πολλοί σχολίασαν ότι εντυπωσιάστηκαν αλλά και σοκαρίστηκαν με το μέγεθος του καρχαρία και ότι μάλλον δεν θα ξαναμπούν στην θάλασσα μετά από αυτό.

dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γροθιά στο στομάχι το νέο βιντεοκλίπ του Moby για την κατάντια της εποχής

Το νέο βιντεοκλίπ του Moby αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μετατρέπει την πραγματικότητα...

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...

Δεν θα ξαναμισήσετε καμιά φωτογραφία σας! 7 τρικ που χρησιμοποιούν οι διάσημοι που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε πιο ωραίες φωτογραφίες!

Πόσες φορές έχετε δει μια φωτογραφία σας που έχει αποθανατίσει όλες τις ατέλειες σας σε μεγενθυντικό φακό? Οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ έχουν φωτογένεια δεν...
close