in

Έπινε χυμό καρότου κάθε πρωί για 8 μήνες. Δείτε τι της συνέβη μετά

Η Ann Cameron είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέως εντέρου και το 2012 υπεβλήθη σε επέμβαση. Έχοντας βιώσει τις χημειοθεραπείες με το σύζυγό της ο οποίος πέθανε από καρκίνο των πενυμόνων το 2005 δεν ‘ηθελε να περάσει η ίδια αυτή τη διαδικασία.

giphy-facebook_s

Μετά την επέμβαση αισθανόταν καλύτερα, χωρίς τις χημειοθεραπείες όμως, ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους πνεύμονες. Τότε αποφασισε να περάσει τον χρόνο της μελετώντας εναλλακτικές λύσεις και ανακάλυψε την ιστορία ενός 26χρονου που έπασχε από καρκίνο του δέρματος.

Έγραφε ο νεαρός ότι νίκησε τον καρκίνο πίνοντας 2,5 κιλά χυμό καρότο την ημέρα.

Έτσι, η Ann άρχισε να πίνει καθημερινά την ίδια ποσότητα χυμού καρότο. Μετά από 8 εβδομάδες ισχυρίζεται η ίδια ότι ο καρκίνος σταμάτησε να εξαπλώνεται, και οι όγκοι και οι λεμφαδένες άρχισαν να συρρικνώνονται.

Τους επόμενους τέσσερις μήνες οι ιστοί άρχισαν να επανέρχονται και οι όγκοι να υποχωρούν. Μετά από 8 μήνες, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε ότι ο καρκίνος είχε φύγει.

Τα καρότα είναι πλούσια σε φυσικά παρασιτοκτόνα, αντικαρκίνικές ιδιότητες και η καροτίνη εμποδίζει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων.

Πηγή

Κοιτάξτε Γύρω από τα Μάτια σας! Μήπως έχετε Αυτά τα Σπυράκια; Δείτε ΤΙ Σημαίνει για την Υγεία σας…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Βρέθηκε το Χαμένο Βιβλίο του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και θα γίνει Ταινία μέσα στο 2017!