Έγινε γνωστή λόγω του σωματότυπού της. Το μοντέλο, Iskra Lawrence, έβαλε τις καμπύλες της να δουλέψουν όταν φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπικίνι καθώς ήταν για διακοπές στις ΗΠΑ. Η 25χρονη από το Worcestershire, που έγινε γνωστή από το Instagram, έδειχνε πολύ εντυπωσιακή στην παραλία αυτή την Κυριακή.

exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-1 exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-2 exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-3Έδωσε στους θαυμαστές της και άλλους λόγους να την αγαπάνε, δείχνοντας πως νιώθει άνετα με το σώμα της στην εμφάνισή της στο Montauk της Νέας Υόρκης.

exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-4 exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-5 exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-6

Ήταν πολύ φρέσκια και η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη. Λέει όμως πως δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για εκείνη. Όταν ήταν νεαρή, πάντα σχολίαζαν το μέγεθός της και οι φίλοι της της έλεγαν μάλιστα να μην φοράει συγκεκριμένα ρούχα γιατί την έκαναν να φαίνεται πιο “χοντρή.”

exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-7 exei-dixasei-diadiktio-xontroula-toumpano-mesi-kato-gnomi-sou-8

Εκείνη τώρα λέει πως το να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου είναι κανονικό δηλητήριο και είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Credit: dailymail.co.uk
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...