Αρχική Κοινωνία «Ήταν τουλάχιστον απάνθρωπο…»: Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για το «Κάτω Παρτάλι» που θα συζητηθεί

«Ήταν τουλάχιστον απάνθρωπο…»: Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για το «Κάτω Παρτάλι» που θα συζητηθεί

0
«Ήταν τουλάχιστον απάνθρωπο…»: Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά για το «Κάτω Παρτάλι» που θα συζητηθεί

Ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξή του έκανε αποκαλύψεις για το “Κάτω Παρτάλι” …

Έχει ακουστεί ότι από το «Κάτω Παρτάλι» που συμμετείχατε, δεν έχετε πληρωθεί ακόμα.

Ισχύει κάτι τέτοιο

Βεβαίως ισχύει και ισχύει κιόλας ότι εξαιτίας του ότι δεν έχουμε πληρωθεί, δεν συνεχίζεται και η σειρά γιατί είχε συμφωνηθεί να συνεχίσει. Οι ηθοποιοί και όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τεχνικοί αρνούνται να συνεχίσουν, διότι δεν έχουν πληρωθεί. Τώρα, αν είναι υπεύθυνη η παραγωγή ή αν είναι υπεύθυνο το κανάλι –γιατί μας παίζουν από τον Άννα στον Καϊάφα- κανείς δεν μπορεί να ξέρει και οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά, είπε ο ηθοποιός στο Spirto .

Έχετε αποφασίσει να κινηθείτε νομικά;

Οπωσδήποτε θα κινηθούμε, γιατί είναι τουλάχιστον απάνθρωπο να εργάζεσαι για δύο χρόνια και να μένεις απλήρωτος έπειτα από μια δουλειά ιδιαίτερα κοπιαστική, όπου πολλοί από μας δουλεύαμε στο κρύο, πηγαίναμε με πυρετούς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κινηθούμε και νομικά. Είναι ζήτημα των επόμενων ημερών για να γίνουν αυτές οι συμφωνίες και να προχωρήσουν οι δικηγόροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.