in

Ίσια μαλλιά χωρίς θερμότητα. Κι όμως, γίνεται!

Νομίζετε πως τα μαλλιά σας μπορούν να ισιώσουν μόνο αν χρησιμοποιήσετε πιστολάκι ή σίδερο; Μέγα λάθος! Εμείς σας βρήκαμε τον τρόπο να το κάνετε με πιο φυσικά μέσα, δηλαδή για την ακρίβεια με το τίποτα!

Υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και ειδικά προϊόντα που βοηθούν στο ίσιωμα της τρίχας του κεφαλιού. Όπως υπάρχουν και πολλά μέσα που βοηθούν στο να ισιώσουν τα μαλλιά, όπως το πιστολάκι ή το σίδερο. Κάτι τέτοιο είναι αποδεκτό;

Το κακό με όλα αυτά είναι πώς η συχνή και δε η λάθος χρήση τους καταστρέφουν την τρίχα και δημιουργούν σοβαρές βλάβες στην μετέπειτα «ζωή» τους.

Με τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο μάλλον πολλές φορές θα έχετε βρεθεί σε απόγνωση με το ποιο να διαλέξετε!

Με μια μικρή έρευνα μέσα στη μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών της Γης, δηλαδή το διαδίκτυο, ενδεχομένως να βρείτε πολλές συνταγές για να αποκτήσετε ίσια μαλλιά χρησιμοποιώντας απλά πράγματα που έχετε στην κουζίνα σας, όπως γάλα, μέλι, αυγά, ζάχαρη, κ.α..

Έχοντας δοκιμάσει αρκετές από αυτές τις «συνταγές» που κυκλοφορούν θελήσαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να προτείνουμε κάτι που σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα και δεν θα σας υποχρεώσει να «φορέσετε» στο κεφάλι σας ό,τι από την κουζίνα τρώγεται.

Θα πρέπει πάντα να προσέχετε τα μαλλιά σας για να μη χρειαστεί να τα αποχωριστείτε.

Ίσια μαλλιά μπορείτε να αποκτήσετε και με το τίποτα! Συγκεκριμένα γι’ αυτό που εμείς σας προτείνουμε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μονάχα τσιμπιδάκια και μια χτένα για την προετοιμασία.

Οδηγίες:

Έχοντας λούσει τα μαλλιά σας και όντας βρεγμένα χτενίστε τα καλά και έπειτα δώστε τους φορά προς τα πίσω.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας καλά και δώστε τους φορά προς τα πίσω.

Κάντε την αρχή με μια τούφα μαλλιών από την πλαϊνή πλευρά του κεφαλιού και συγκεκριμένα μια τούφα πάνω από το αυτί και διαγράψτε μια πορεία με αυτή προς την απέναντι πλευρά καταλήγοντας στην αντίθετη πλευρά της τούφα, δηλαδή σαν να δημιουργείτε μια στέκα με τα ίδια σας τα μαλλιά.

Χρησιμοποιείστε κατά τόπους τσιμπιδάκια έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η τούφα, χωρίς όμως υπερβολές.

Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια χωρίς κυματισμούς για τέλειο αποτέλεσμα.

Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο να τυλίγετε τα μαλλιά σας γύρω από το κεφάλι σας τούφα τούφα.

Tip: Χτενίστε καλά κάθε τούφα ξεχωριστά πριν ξεκινήσετε να την περνάτε γύρω από το κεφάλι σας.

Όταν τελειώσετε με το τύλιγμα δεν έχετε από το να περιμένετε να στεγνώσουν φυσικά. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένετε θα εξαρτηθεί από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος αν και αυτή την περίοδο η ζέστη βοηθά στο να στεγνώσουν γρήγορα!

Συμβουλή: Σε καμιά περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα. Αν το κάνετε θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας για ίσια μαλλιά χωρίς τις συνέπειες των κατεστραμμένων άκρων. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε όλη την παραπάνω διαδικασία το βράδυ πριν από τον ύπνο και να «σκεπάσετε» τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας φιλέ (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κομμωτηρίου).

Πηγή: babyradio.gr

Εύκολη συνταγή για αφράτα, νηστίσιμα μηλοπιτάκια

Καμπανάκι κινδύνου για τη γρίπη- Τι δείχνουν οι αριθμοί