in

Ακολούθησε ευλαβικά αυτά τα tips και σίγουρα θα δείχνεις νεότερη!

Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα έκανε οτιδήποτε για να σταματήσει τον χρόνο και να έχει νεανική και υγιή εμφάνιση.

Για να το καταφέρεις, δεν χρειάζεται να καταφύγεις στο κρεβάτι του χειρουργού ή να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα που υπόσχονται θαύματα, αλλά μένουν μόνο στις υποσχέσεις.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη στη μάχη με τον χρόνο.

Άσκηση
Τα οφέλη της σωματικής άσκησης είναι αναρίθμητα. Εκτός από ευεξία και χαλάρωση, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ενεργό τον μεταβολισμό σου, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου επιβραδύνεται και δεν σου επιτρέπει να χάσεις κιλά. Προσπάθησε να ασκείσαι για μισή ώρα κάθε μέρα.

Διατροφή
Ο ρόλος της διατροφής στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού είναι καθοριστικός. Απόφυγε τα κακά λιπαρά και γενικά το junk food, τα τηγανητά, τις σάλτσες, τα γλυκά και το αλκοόλ. Ακολούθησε τη μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, όσπρια και ψάρια.

Καθαρισμός και ενυδάτωση
Ποτέ μην κοιμάσαι μακιγιαρισμένη. Το μέικ απ φράζει τους πόρους και κουράζει το δέρμα, καθώς δεν του επιτρέπει να αναπνεύσει. Μετά τον καθαρισμό, μην ξεχνάς να ενυδατώσεις τη επιδερμίδα σου. Και όχι μόνο στο πρόσωπο. Να θυμάσαι ότι ο λαιμός και τα χέρια είναι εξίσου σημαντικά, καθώς προδίδουν την ηλικία σου.

Πες όχι στο καλαμάκι και στο κάπνισμα
Όσο περισσότερο σουφρώνεις τα χείλη σου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθούν ρυτίδες γύρω από το στόμα σου. Είναι γνωστό επίσης ότι το κάπνισμα γερνάει την επιδερμίδα.

Προστάτεψε τα μάτια σου
Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτό και ευαίσθητο, γι’ αυτό και είναι το πρώτο σημείο που κάνουν την εμφάνισή τους οι ρυτίδες. Προτίμησε τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που θα προστατέψουν την περιοχή από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Πηγή

Αυτά τα μικροσκοπικά ζωύφια ζουν στο πρόσωπο όλων μας!

Το μπαχαρικό που βοηθάει να χάσετε 3 φορές περισσότερο λίπος