Ασυνείδητος οδηγός προκαλεί ατύχημα και προσπαθεί να το σκάσει.. δείτε την αντίδραση του μοτοσικλετιστή που ήταν από πίσω!

Ενώ ήταν έξω με την μηχανή του, αυτός ο τύπος έγινε άθελά του μάρτυρας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα προσπάθησε να φύγει από το σημείο του τρακαρίσματος και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Μάλλον δεν περίμενε πως θα τον ακολουθούσε κάποιος με κάμερα στο κράνος του:

Ακόμα και μετά την καταδίωξη, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αρνήθηκε να γυρίσει στο σημείο του εγκλήματος! Αλλά ο μοτοσυκλετιστής δεν κατάφερε μόνο να πιάσει με την κάμερα το ατύχημα, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη.

Μετά γύρισε στο σημείο του ατυχήματος για να σιγουρέψει πως οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου ήταν καλά και υποσχέθηκε να τους στείλει αντίγραφα από το βίντεο.

Με αυτές τις αποδείξεις, τα θύματα είναι σίγουρο πως θα δικαιωθούν. Πιθανώς τώρα να έμαθε πως και να ξεφύγεις, ο νόμος αργά ή γρήγορα πάντα θα σε πιάνει στο τέλος!

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τις τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών και επιλέξτε την αγαπημένη σας

Move Over Ombre! Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες… ενωθείτε! Οι τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών είναι hot & chic και είναι όλες εδώ… Κρατήστε σημειώσεις Θες να κάνεις...

Έτσι θα κόψετε το αλκοόλ και τα ποτά σε εσάς ή στον άνθρωπο σας

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό...

Εσείς ξέρετε με πόσα τσιγάρα ισοδυναμεί μια μπριζόλα στα κάρβουνα; Αν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ!

Σας αρέσει να… «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα; Τότε θα πρέπει να… γνωρίζετε ότι κατά τη διαδικασία αυτή αναπτύσσονται ετεροκυκλικές αμίνες και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), οι...
close