Αρχική Βίντεο Ασυνείδητος οδηγός προκαλεί ατύχημα και προσπαθεί να το σκάσει.. δείτε την αντίδραση του μοτοσικλετιστή που ήταν από πίσω!

Ασυνείδητος οδηγός προκαλεί ατύχημα και προσπαθεί να το σκάσει.. δείτε την αντίδραση του μοτοσικλετιστή που ήταν από πίσω!

0
Ασυνείδητος οδηγός προκαλεί ατύχημα και προσπαθεί να το σκάσει.. δείτε την αντίδραση του μοτοσικλετιστή που ήταν από πίσω!

Ενώ ήταν έξω με την μηχανή του, αυτός ο τύπος έγινε άθελά του μάρτυρας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα προσπάθησε να φύγει από το σημείο του τρακαρίσματος και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Μάλλον δεν περίμενε πως θα τον ακολουθούσε κάποιος με κάμερα στο κράνος του:

Ακόμα και μετά την καταδίωξη, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αρνήθηκε να γυρίσει στο σημείο του εγκλήματος! Αλλά ο μοτοσυκλετιστής δεν κατάφερε μόνο να πιάσει με την κάμερα το ατύχημα, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη.

Μετά γύρισε στο σημείο του ατυχήματος για να σιγουρέψει πως οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου ήταν καλά και υποσχέθηκε να τους στείλει αντίγραφα από το βίντεο.

Με αυτές τις αποδείξεις, τα θύματα είναι σίγουρο πως θα δικαιωθούν. Πιθανώς τώρα να έμαθε πως και να ξεφύγεις, ο νόμος αργά ή γρήγορα πάντα θα σε πιάνει στο τέλος!

Credit: hefty.co

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.