Ασυνείδητος οδηγός προκαλεί ατύχημα και προσπαθεί να το σκάσει.. δείτε την αντίδραση του μοτοσικλετιστή που ήταν από πίσω!

Ενώ ήταν έξω με την μηχανή του, αυτός ο τύπος έγινε άθελά του μάρτυρας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα προσπάθησε να φύγει από το σημείο του τρακαρίσματος και έτσι ακολούθησε καταδίωξη.

Μάλλον δεν περίμενε πως θα τον ακολουθούσε κάποιος με κάμερα στο κράνος του:

Ακόμα και μετά την καταδίωξη, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αρνήθηκε να γυρίσει στο σημείο του εγκλήματος! Αλλά ο μοτοσυκλετιστής δεν κατάφερε μόνο να πιάσει με την κάμερα το ατύχημα, αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη.

Μετά γύρισε στο σημείο του ατυχήματος για να σιγουρέψει πως οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου ήταν καλά και υποσχέθηκε να τους στείλει αντίγραφα από το βίντεο.

Με αυτές τις αποδείξεις, τα θύματα είναι σίγουρο πως θα δικαιωθούν. Πιθανώς τώρα να έμαθε πως και να ξεφύγεις, ο νόμος αργά ή γρήγορα πάντα θα σε πιάνει στο τέλος!

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι αποκαλύπτουν τα Aέρια μας για την Yγεία μας!

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε αν είστε εντελώς υγιείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα αέρια σας. Μπορεί...

Τί μπορείτε να πάθετε από το συνδυασμό ποπ κορν + αναψυκτικό στο σινεμά;

Μελέτη από το αμερικανικό Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον (CSPI) που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φέρνει «κακά» νέα για τους λάτρεις του ποπ...

ΕΤΣΙ θα κάνετε τα φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά σας να διαρκούν πολύ Περισσότερο!

Μερικές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι που ξεχνάμε ότι έχουμε φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο μας και φυσικά δεν τα καταναλώνουμε. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό...
close