in

ΑΥΤΗ Η τρομακτική φωτογραφία μιας Γυναίκας εμφανίστηκε Ξαφνικά σε ένα καινούριο iPhone!

Η τρομακτική φωτογραφία μιας γυναίκας έχει κάνει πολλούς να ανατριχιάσουν από τότε που εμφανίστηκε στο ολοκαίνουριο iPhone ενός άντρα.

Ο άντρας λέει ότι παρατήρησε την τρομακτική φωτογραφία, η οποία δείχνει μια γυναίκα με εμφανείς μελανιές γύρω από τα μάτια της, στις φωτογραφίες της κάμερας του κινητού του.

Η γυναίκα φαίνεται να κοιμάται, αλλά κάποιοι σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι η φωτογραφία είναι απόδειξη μεταφυσικής δραστηριότητας, ισχυριζόμενοι ότι είναι φάντασμα.

3966-1

Άλλοι είπαν κάτι πιο τρομακτικό – ότι μπορεί να είναι νεκρή. Ο άντρας λέει ότι το κινητό δεν του επιτρέπει να ανοίξει την φωτογραφία. Λέει ότι δεν την τράβηξε εκείνος και δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται να βρίσκεται εκεί.

Ο Julian Cavalero, ένας σταρ του YouTube από το Μεξικό, ανέβασε ένα βίντεο εξηγώντας πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και από τότε έχει συγκεντρώσει τρία εκατομμύρια προβολές.

4874 5792

Ο Julian λέει ότι όταν ο άντρας επέστρεψε το κινητό στο κατάστημα, ο υπάλληλος έκανε επαναφορά των ρυθμίσεων, αλλά η φωτογραφία έμεινε εκεί. Κάποιοι πιστεύουν ότι χάκερς έβαλαν την φωτογραφία το κινητό ή ότι η φωτογραφία είναι απάτη.

Ένας χρήστης του YouTube είπε ότι το κινητό κλάπηκε και η φωτογραφία αποθηκεύτηκε στο iCloud.

Credit: dailymail.co.uk

Tόσα παίρνει ένας Έλληνας στο Ντουμπάι! – Αξίζει η μετανάστευση; (Βίντεο)

Θυμάστε τον Μικρούλη, που Σκότωσε η Μάνα του στο Ξύλο; Μόλις Δείτε ΤΙ βρήκαν στο Αίμα του, θα Βράσετε από Θυμό!