Αυτό είναι το πιο μεγάλο λάθος που κάνουμε στο μαρινάρισμα των κρεάτων

Το μαρινάρισμα είναι το «μαγικό» που δίνει αυτή την ακαταμάχητη γεύση στα κρεατικά μας, το κάνουμε όμως σωστά;…

Οι περισσότεροι βάζουν όλο το αλάτι στη μαρινάδα με αποτέλεσμα όμως το κρέας, τα πουλερικά ή ακόμα και τα ψάρια να καταλήγουν ανάλατα.

Γιατί γίνεται αυτό;

Γιατί, για παράδειγμα, αν βάλετε ένα κοτόπουλο να μαριναριστεί σε ένα λεμονάτο μείγμα με αλάτι, θα απορροφήσει μόνο μια μικρή ποσότητα της μαρινάδας.

Όταν θα πετάξετε την μαρινάδα, θα πετάξετε μαζί και μια μεγάλη ποσότητα αλατιού η οποία θα πάει χαμένη. Αυτό που πρέπει να κάνετε, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιείτε λίγο αλάτι στη μαρινάδα και όταν βγάζετε το κρέας ή το ψάρι σας από αυτήν, να το πασπαλίζετε αμέσως με την υπόλοιπη επιθυμητή ποσότητα αλατιού.

Έτσι το φαγητό σας θα βγαίνει τέλεια αλατισμένο, χωρίς δυσάρεστες γευστικές εκπλήξεις.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γιατροί Προειδοποιούν: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε Αλουμινόχαρτο στο Μαγείρεμα γιατί οι Συνέπειες θα είναι Καταστροφικές!

Άνθρωποι όλου του κόσμου χρησιμοποιούν πάρα πολλά υλικά για να ετοιμάσουν το γεύμα τους. Από ακριβά μαχαίρια και σκεύη, μέχρι αλουμινόχαρτο και δεν υπάρχει...

Πρόσeξε την Εικόνα! Τι είδες Πρώτο; Δες ΤΙ σημαίνει για τον Χαρακτήρα σου

Ποιον είδατε πρώτα στην Εικόνα; Η Απάντησή σας Αποκαλύπτει πολλά για την Προσωπικότητά σας! Οι οπτικές οφθαλμαπάτες μπορούν να γίνουν πολύ διασκεδαστικές. Όχι μόνο αποκαλύπτουν...

Μπορείς να διαβάσεις τα χρώματα γρήγορα ; Δείτε την φωτογραφία και δοκιμάστε το!

Μετά τα Μαθηματικά και ψυχολογικά Τεστ δημιουργήσαμε ένα ακόμη το οποίο ίσως σας μπερδέψει λίγο. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε όσο...
close