Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Αυτό πόνεσε! Το σχόλιο του Λάτσιου για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο (Βίντεο) - LINE LIFE

Αυτό πόνεσε! Το σχόλιο του Λάτσιου για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο (Βίντεο)

Αυτό και αν ήταν καρφί. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη το Σάββατο το βράδυ έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο από το σαλόνι του σπιτιού της, έχοντας μόλις στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα εκεί ήταν και οι κόρες που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, με την απουσία του γιου της Άγγελου να είναι αισθητή.

Μπορεί τα likes να έπεσαν βροχή και η συγκεκριμένη φωτογραφία να έσπασε κάθε ρεκόρ, όμως κάποιος όπως φάνηκε δεν την είδε με τόσο καλό μάτι. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας Γιάννη Λάτσιο.

Είναι γνωστό πως ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει ξεσπάσει πόλεμος, με τον πρώην ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 να διεκδικεί τη βίλα της παρουσιάστριας στα Μελλίσσια. Έτσι βλέποντας την παρουσιάστρια να διατυμπανίζει την ευτυχία της, πέταξε το καρφί του για εκείνη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook πόσταρε ένα τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου αποδεικνύοντας ότι ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη υπάρχουν άλυτα ζητήματα. Δείτε για ποιο τραγούδι στο παρακάτω βίντεο!

Μάλιστα η Ελένη έχει αποφασίσει ήδη που θα περάσει τις γιορτές μαζί με τον Παντζόπουλο.

youweekly.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.