Αυτό το παράξενο καθαριστικό μίγμα εξαφανίζει τη σκόνη και τις βρωμιές από οτιδήποτε!

Είναι πολύ εύκολο να μαζευτεί σκόνη στα κενά του πληκτρολογίου δεδομένου ότι ο χώρος μεταξύ των κενών είναι μικρός αλλά καθαρίζεται δύσκολα.

Η υψηλή πίεση ψεκασμού αέρα μπορεί να είναι μια επιλογή αλλά δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Ο καθαριστικός ζελές δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα και αυτός είναι ο λόγος που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε άλλα αντικείμενα και γωνίες του σπιτιού.

2215

Τι θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπας κόλλα για όλες τις χρήσεις

5 κουταλιές της σούπας νερό

4 κουταλιές της σούπας βόραξ (διφθοριούχο νάτριο)

Οδηγίες:

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείστε την κόλα και μια κουταλιά νερού. Ανακατέψτε τα καλά και προσθέστε μια ή δύο σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε έγχρωμο τον καθαριστικό σας ζελέ.

Σε ένα άλλο μπολ, συνδυάστε το βόραξ και 4 κουταλιές νερού. Ανακατέψτε τα μέχρι να διαλυθεί το νερό εντελώς καθώς είναι μεγάλης σημασίας να μην μείνει κανένα υπόλειμμα.

Ενώστε τα μείγματα από τα δύο μπολ και ανακατέψτε τα αμέσως.

Παίξτε τον ζελέ στα χέρια σας μέχρι να σταματήσει να είναι πολύ υγρό αλλά να κρατήσει λίγη από την υγρασία του.

Για να βεβαιωθείτε πως είναι έτοιμος, τοποθετήστε τον ζελέ πάνω σε ένα φύλλο χαρτιού για μερικά λεπτά. Προσέξτε αν υπάρχουν υπολείμματα ή σημάδια πάνω του.

Για να τον χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε τον πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και μετά βγάλτε το. Η σκόνη μεταξύ των κενών θα κολλήσει πάνω του και το πληκτρολόγιό σας θα είναι και πάλι καθαρό. Μετά τη χρήση του, αποθηκεύστε τον ζελέ σε ένα αεροστεγές βάζο ή σε μια ερμητικά κλειστεί σακούλα. Αν αρχίσει να ξεραίνεται, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες νερού.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα Φτιάξετε τις ΠΙΟ λαχταριστές γεμιστές Πατάτες με Τυρί που Φάγατε ποτέ, σε 7 Πανεύκολα Βήματα!

Οι πατάτες είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό λαχανικό που το τρώμε σε οποιαδήποτε μορφή: τηγανιτές, ψητές, βραστές, ως συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. Με...

13 σπιτικές θεραπείες για το στομάχι

ΔΥΣΚΟΙΛΙΌΤΗΤΑ, ΝΑΥΤΊΑ, ΔΥΣΠΕΨΊΑ Ή ΌΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΔΥΣΆΡΕΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ, ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΕΣ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΤΗΣ… ΦΎΣΗΣ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΠΆΝΤΑ ΛΎΣΕΙΣ. Σύμφωνα με το...

Πέντε Σημάδια-Καμπανάκια, ότι ο Σύντροφός σας είναι Συναισθηματικά «Άρρωστος»

  Αλλάζει τα γεγονότα. Συχνά, οι ψυχοπαθείς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν αμφιβολίες στο μυαλό σας για τον τρόπο που τα πράγματα έγιναν...
close