Αρχική Υγεία Αϋπνίες ΤΕΛΟΣ! Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι, με αυτό το Εκπληκτικό Κόλπο!

Αϋπνίες ΤΕΛΟΣ! Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι, με αυτό το Εκπληκτικό Κόλπο!

0
Αϋπνίες ΤΕΛΟΣ! Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι, με αυτό το Εκπληκτικό Κόλπο!

Αν πάσχετε από διαταραχές ύπνου, τότε μάλλον ψάχνετε απελπισμένα για μια λύση στο πρόβλημα σας. Λοιπόν, ο Dr. Andrew Weil θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε όλες αυτές τις νύχτες χωρίς ύπνο.

Μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε αυτό το κόλπο που θα σας κοιμίσει σε δευτερόλεπτα. Ο Dr. Weil εφηύρε την «Άσκηση Αναπνοής 4-7-8», που βασίζεται στη γιόγκα και τις πρακτικές της.

Λέει ότι αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει παντού και είναι πολύ εύκολη. Επίσης, δε θα σας πάρει πολύ χρόνο και δε χρειάζεται εξοπλισμό. Αυτή η άσκηση αναπνοής υποτίθεται ότι μειώνει τους σφυγμούς και ηρεμεί το μυαλό.

Να τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε τα προβλήματα ύπνου σας:

Αναπνεύσετε από το στόμα αποκλειστικά, κάνοντας έναν ήχο σαν «χου». Κλείστε το στόμα και εισπνεύστε από τη μύτη μετρώντας από μέσα σας ως το 4. Κρατήστε την αναπνοή σας μετρώντας ως το 7. Εκπνεύστε αποκλειστικά από το στόμα, κάνοντας έναν ήχο σαν «χου» μετρώντας ως το 8. Αυτή είναι μια ανάσα. Τώρα εισπνεύστε ξανά και επαναλάβετε τον κύκλο για ακόμα τρεις φορές, δηλαδή συνολικά τέσσερις φορές.

Ο Dr. Weil συμβουλεύει να είστε συγκεντρωμένοι για να κρατάτε την αναλογία σωστή, και να εισπνέετε και εκπνέετε βαθιά κάθε φορά. Αν και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όταν το δοκιμάσετε θα πειστείτε για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου αυτής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.