in

Βάζει γκλίτερ σε ένα ποτήρι κρασί. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Αν νομίζετε ότι το να αγοράζετε γιορταστικά διακοσμητικά είναι σπατάλη χρημάτων, αλλά παρόλα αυτά θέλετε κάποια διακοσμητικά κομμάτια για το τραπέζι σας αυτή την εορταστική περίοδο, δοκιμάστε να φτιάξετε κάποια μόνοι σας! Μπορείτε να φτιάξετε όμορφα ποτήρια από μερικά απλά και ανέξοδα προϊόντα.

Αυτό το εύκολο DIY θα μετατρέψει τα παλιά βαρετά ποτήρια σε διασκέδαση, ιδανικά για τις επερχόμενες γιορτές ή για καθημερινή χρήση!

Θα χρειαστείτε μερικά ποτήρια σε όποιο μέγεθος θέλετε, γκλίτερ, ένα πινέλο, και κόλλα. Στρώστε μια παλιά εφημερίδα για προστασία. Βάλτε λίγη κόλλα και βουτώντας το πινέλο στη κόλλα και βάψτε τον πάτο του ποτηριού. Στο βίντεο δείχνει ότι βάφει το κάτω μισό του ποτηριού, αλλά μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε να βάλετε κόλλα κοντά στο χείλος αλλιώς θα καταλήξετε με γκλίτερ στο στόμα σας!

Τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι. Ρίξτε αργά γκλίτερ πάνω στα τμήματα του ποτηριού που έχετε περάσει την κόλλα, φροντίζοντας να καλύψετε καλά με γκλίτερ και αφήστε να στεγνώσει όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα, περάστε μια δεύτερη στρώση κόλλας πάνω από το γκλίτερ και αφήστε να στεγνώσει εκ νέου τουλάχιστον για 24 ώρες. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα όμορφα, διακοσμημένα ποτήρια σας!

Μοιραστείτε αυτό το εύκολο DIY τους φίλους σας!

Πηγή

Γεώργιος Παπανικολάου: Ο γιατρός στον οποίο όλες οι γυναίκες οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη

Εξαφανίστε το Λίπος ανάμεσα από τα Μπουτάκια μέσα σε μία Εβδομάδα! Δείτε Πως..