in

Βίκυ Βολιώτη: Η πρώτη φωτογραφία με το κοριτσάκι που υιοθέτησε!

Το είπε και το έκανε! Η Βίκυ Βολιώτη, ύστερα από δύο χρόνια έγγαμου βίου και πολλές προσπάθειες που έκανε με τον σύζυγο της Σίμο Σαρκετζή να αποκτήσουν ένα παιδάκι, τώρα μπορούν και κρατούν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι που υιοθέτησαν από την Αιθιοπία! Μάλιστα, η νονά της, που θα είναι η καλή φίλη της Βίκυς, Σμαράγδα Καρύδη, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της μικρής Αννούλας.

Με ένα λευκό φορεματάκι και χρυσές μπαλαρίνες η Αννούλα κάτι έψαχνε την ώρα που η περήφανη νονά της, Σμαράγδα Καρύδη την απαθανάτιζε όλο ευτυχία! Το συγκεκριμένο τρυφερό στιγμιότυπο ανέβασε η Σμαράγδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ένας μικρός άγγελος!» και εννοείται ότι οι ευχές για τη μαμά, αλλά και για τη νονά, διαδέχονταν η μία την άλλη!

VBOSSKSSK02

«Η Άννα είναι ενάμισι χρονών, εμείς την έχουμε ένα χρόνο. Σαν χτες φύγαμε για την Αιθιοπία! Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής θα βαφτίσουν τη μικρή. Ήταν απαίτηση τους και φυσικά με μεγάλη χαρά το δεχτήκαμε! Όταν ξεκινήσαμε τη διαδικασία της υιοθεσίας, ενδιαφερθήκαμε και για τα πράγματα στην Ελλάδα, όμως πολύ γρήγορα το αφήσαμε. Η χώρα μας-ευτυχώς- δεν έχει πολλά παιδιά προς υιοθεσία. Δεν είναι τόσα παιδιά όσα περιμένουμε και τα μωρά είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα 40 το χρόνο. Τα ζευγάρια που ψάχνουν μωρό είναι 400 κάθε χρόνο. Η Αιθιοπία έχει 6 εκατομμύρια ορφανά!», είχε εξομολογηθεί η Βίκυ Βολιώτη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Πρωινό».

Να τη χαίρεστε την Αννούλα σας!

marymary.gr

Θέλετε να προσελκύσετε χρήματα στο σπίτι σας; Δείτε ένα απλό τέχνασμα!

Έβαλε κρυφή κάμερα στο κoλάν της και δείτε αντιδράσεις