in

Γιατρός από τις Φιλιππίνες Υποστηρίζει ότι Βρήκε την Θεραπεία για τον Διαβήτη, με μόλις 5 Λεπτά από τον χρόνο σας!

Ο διαβήτης είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια η οποία μπορεί να έχει απειλητικές για τη ζωή συνέπειες, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Αυτή η ασθένεια είναι όλο και πιο συχνή μεταξύ των ανθρώπων όλων των ηλικιών και των δύο φύλων και το χειρότερο είναι ότι, αν αναπτυχθεί θα πρέπει να υπομείνουν δια βίου θεραπεία. Καθώς η νόσος εξελίσσεται, μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική βλάβη, νευρική βλάβη, ακρωτηριασμούς και ακόμη και τύφλωση.

Σύμφωνα με την International Diabetes Federation, οι Φιλιππίνες είναι ένα από τα αναδυόμενα hotspots διαβήτη παγκοσμίως. Ακόμα και με την εκτεταμένη έρευνα σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια θεραπεία για την πάθηση αυτή, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό από την χορήγηση ινσουλίνης.

Ωστόσο, ο Δρ. Jaime Dy-Liacco, γιατρός με ειδικότητα στον μεταβολισμό, ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη θεραπεία για τον διαβήτη και θα χρειαστείτε μόνο πέντε λεπτά για θεραπευτείτε!

Ο 82χρονος εμπειρογνώμονας από τις Φιλιππίνες, λέει ότι η ζάχαρη δεν είναι η βασική αιτία για τον διαβήτη, αλλά η έλλειψη έξι βασικών μεταλλικών στοιχείων στο σώμα. Αν το σώμα σας έχει την απαραίτητη ποσότητα των έξι αυτών συστατικών, μπορείτε να φάτε όσα γλυκά θέλετε!

Με βάση τις ανακαλύψεις του, σχεδίασε μια ειδική συνταγή η οποία θα παρέχει στο σώμα σας τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία για την καταπολέμηση του διαβήτη.

Θα χρειαστείτε:
  • 12 κομματάκια καυτερή πιπεριά (siling labuyo)
  • 2 ωμά αυγά
  • ½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

Παρασκευή:
Αλέστε και κόψτε τις πιπεριές και ανακατέψτε με τα ωμά αυγά. Προσθέστε το αλάτι στο τέλος και πιείτε το.

Το καλύτερο με αυτή τη συνταγή είναι ότι μπορεί να παρασκευαστεί σε λιγότερο από 5 λεπτά, αλλά εγγυάται άριστα αποτελέσματα. Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Credits: Healthy Food Team

Τρόποι για να αποβάλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας!

Σύκο: το φρούτο με τα 9 οφέλη για την υγεία μας!