Γυμναζόταν 5 ώρες την εβδομάδα και είχε πλάνο διατροφής -Έφτιαξε σώμα σε 12 εβδομάδες [photos]

Το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας ανάγκασε τον Τζόι Γουόρνερ να εγκαταλείψει το γυμναστήριο, περνώντας τη ζωή του στη «χειρότερή της φάση».

Μπορεί η δουλειά του να πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, αλλά εκείνος έβλεπε πως παραμελεί τον εαυτό του και τη σωματική του κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω την παλιά του σωματική διάπλαση, στράφηκε στον γυμναστή Νικ Μίτσελ και μέσα σε 12 εβδομάδες απέκτησε όχι μόνο κοιλιακούς αλλά και ένα πιο υγιές σώμα.

«Ο καθένας με πολύωρη δουλειά, ξέρει πως όσο περισσότερο εργάζεται τόσο πιο δύσκολο είναι να βρει κίνητρο ή χρόνο να ασκηθεί», αναφέρει ο Τζόι.

«Οι τέσσερις φορές που πήγαινα γυμναστήριο μετατράπηκαν σε τέσσερις φορές επίσκεψη σε μπαρ. Οπότε είναι δύσκολο να διατηρήσεις το σώμα σου, πόσο μάλλον να το βελτιώσεις».

1

Οσο περισσότερο αλκοόλ κατανάλωνε, τόσο περισσότερο ξεχνούσε την υγιεινή διατροφή.

«Κοιτάχτηκα και αισθάνθηκα μια δεκαετία γηραιότερος. Εν ολίγοις ήμουν εκτός φόρμας, σε κακή κατάσταση», τονίζει.

Ο Τζόι ήρθε σε επαφή με τον γυμναστή Νικ Μίτσελ, ο οποίος του παρουσίασε ένα πλάνο 12 εβδομάδων, που έπρεπε να ακολουθήσει.

Το επόμενο πράγμα που έκανε ο Τζόι ήταν να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στην Ισπανία και στο γυμναστήριο Μαρμπέλα στη Κόστα ντελ Σολ, όντας το «πειραματόζωο» για το νέο βιβλίο του Νικ.

2

Το σχέδιο στόχευε στη δημιουργία ενός νέου οργανισμού με τον πιο δυνατό αποτελεσματικό τρόπο. Οι προπονήσεις έβγαζαν τον αθλούμενο από τα όρια, ενώ το γεύμα του ήταν γεμάτο πρωτεΐνη.

«Γυμναζόμουν τέσσερις ώρες την εβδομάδα και έκανα και αερόβιο μία ώρα την εβδομάδα, συνολικά».

3

Το πρωί έτρωγε ομελέτα με λαχανικά, το μεσημέρι κοτόπουλο με λαχανικά και το βράδυ μπριζόλα με μεγαλύτερη μερίδα λαχανικών. Παράλληλα, έπινε ρόφημα πρωτεΐνης.

Στο τέλος των 12 εβδομάδων ο Τζόι ήταν στα ίδια κιλά, αλλά το λίπος είχε αντικατασταθεί από μύες.

«Καλύτερα επίπεδα ενέργειας, καλύτερη λειτουργία ορμονών, καλύτερη πέψη», λέει ο Τζόι, μιλώντας για τα θετικά.

«Ποτέ δεν έχω υπάρξει σε καλύτερη φόρμα και υγιείς, αλλά πάνω απ’ όλα ευτυχισμένος», συμπληρώνει.

4 5 6 7

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί δεν πρέπει να μένουμε με το βρεγμένο μαγιό πάνω μας;

Η μυκητιασική κολπίτιδα αποτελεί το 20% περίπου των κολπίτιδων. Ειδικά το καλοκαίρι, η συχνότητα των μυκητιάσεων είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού η ζέστη και η τοπική...

Βάλτε Καθημερινά στον Καφέ σας, ένα Κουταλάκι από αυτό το Μείγμα και Χάστε τα Περιττά Κιλά σε Χρόνο Μηδέν!

Ένα φλιτζάνι φρέσκο, ζεστό καφέ το πρωί έχει πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας. Η καφεΐνη δραστηριοποιεί τον μεταβολισμό το πρωί, και πίνοντας καφέ με...

Οι 5 χρήσεις του πράσινου σαπούνιου του που δεν τις φαντάζεστε

Ίσως σας φέρνει στο μυαλό εικόνες μιας άλλης εποχής, όμως, το πράσινο σαπούνι δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να το πείτε… ξεπερασμένο. Και αυτό γιατί,...
close