in

Γυναίκες ΠΡΟΣΟΧΗ! Η τριχοφυΐα στο Πηγούνι, ίσως είναι Προειδοποίηση για ένα άλλο Σοβαρό πρόβλημα Υγείας.

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν τι πάει να πει να ασχολείσαι με… τρίχες! Αλλά η αντιαισθητική τριχοφυΐα στο πηγούνι, οι πόνοι στο σώμα και η αύξηση του σωματικού βάρους, δεν είναι πάντα σημάδι ότι γερνάει. Μερικές φορές, αυτά τα συμπτώματα μπορεί να υποδεικνύουν ένα σοβαρό υποκείμενο πρόβλημα υγείας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες θα πρέπει να ελέγχονται για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ή αλλιώς PCOS. Ενώ αυτή η διαταραχή σπάνια συζητείται, επηρεάζει πάνω από 200.000 γυναίκες κάθε χρόνο και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να περιοριστεί το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών πριν αρχίσει να καταστρέφει τη ζωή σας.

Εάν έχετε δυσκολία να συλλάβετε, θα μπορούσε να οφείλεται στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Είναι μια από τις κύριες αιτίες υπογονιμότητας στις γυναίκες, προκαλώντας ανώμαλες περιόδους και μερικές φορές σταματά η έμμηνος ρύση.

1

Το PCOS προκαλεί επίσης υπερβολική τριχοφυΐα στο σώμα. Εάν παρατηρήσετε τριχοφυΐα στο πηγούνι ή τα μάγουλά σας, ή εάν το σώμα σας καλύπτεται με περισσότερες τρίχες από το κανονικό, ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά με το PCOS.

2

Εάν αντιμετωπίζετε ασυνήθιστα έντονη πιτυρίδα, ακμή, ή λιπαρό δέρμα, θα μπορούσε να είναι σύμπτωμα του PCOS.

3

Το PCOS θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε ασυνήθιστη αύξηση του σωματικού βάρους. Οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν με την διαταραχή μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες.

4

Ένα είστε ασυνήθιστα αγχωμένες ή στα πρόθυρα κατάθλιψης, τα αυξημένα επίπεδα ορμονών που προκαλούνται από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μπορεί να είναι ο ένοχος.

5

Credits: Boredom Therapy

Μπορείς να δεις όλα τα χρώματα; Κάνε αυτό το συναρπαστικό ΤΕΣΤ και ανακάλυψε πόσο δυνατή όραση έχεις.

Έχετε Πρόβλημα Ξηροδερμία σας; Δείτε έναν Θαυματουργό τρόπο για να το Λύσετε μία και καλή.