Τι είναι αυτό που κάνει ιδιαίτερο το φαγητό ψημένο μέσα σε άλλο φαγητό; Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτήν την ιδέα, που ένα επιδόρπιο μαζί με ένα άλλο επιδόρπιο, φτιάχνουν κάτι ακόμα καλύτερο!

Θα χρειαστείτε:







Για το μήλο Cheesecake

– 230 γρ. τυρί κρέμα

– 1/4 κούπας ζάχαρη

– 1 κ.γ κανέλα

– 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

– 1 αυγό

– 1 ψημένο μήλο

Για τη σάλτσα σφενδάμου

– 1 κούπα κρέμα γάλακτος

– 3/4 κούπας σιρόπι σφενδάμου

– σπασμένα πέκαν

Οδηγίες:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη κανέλα, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας
  • Τρυπήστε το μήλο στη μέση.
  • Βάλτε το μείγμα μέσα στο μήλο μέχρι να γεμίσει στα 2/3 του.
  • Ψήστε για 25 με 30 λεπτά
  • Για το σιρόπι σφενδάμου, βράστε τη κρέμα γάλακτος μαζί με το σιρόποι μέχρι να δέσουν. Προσθέστε τα πέκαν λίγο πριν το σερβίρετε!

Πεντανόστιμο! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...