Τι είναι αυτό που κάνει ιδιαίτερο το φαγητό ψημένο μέσα σε άλλο φαγητό; Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτήν την ιδέα, που ένα επιδόρπιο μαζί με ένα άλλο επιδόρπιο, φτιάχνουν κάτι ακόμα καλύτερο!

Θα χρειαστείτε:

Για το μήλο Cheesecake

– 230 γρ. τυρί κρέμα

– 1/4 κούπας ζάχαρη

– 1 κ.γ κανέλα

– 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

– 1 αυγό

– 1 ψημένο μήλο

Για τη σάλτσα σφενδάμου

– 1 κούπα κρέμα γάλακτος

– 3/4 κούπας σιρόπι σφενδάμου

– σπασμένα πέκαν

Οδηγίες:

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  • Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη κανέλα, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας
  • Τρυπήστε το μήλο στη μέση.
  • Βάλτε το μείγμα μέσα στο μήλο μέχρι να γεμίσει στα 2/3 του.
  • Ψήστε για 25 με 30 λεπτά
  • Για το σιρόπι σφενδάμου, βράστε τη κρέμα γάλακτος μαζί με το σιρόποι μέχρι να δέσουν. Προσθέστε τα πέκαν λίγο πριν το σερβίρετε!

Πεντανόστιμο! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή