Δεν θα ξαναμισήσετε καμιά φωτογραφία σας! 7 τρικ που χρησιμοποιούν οι διάσημοι που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε πιο ωραίες φωτογραφίες!

Πόσες φορές έχετε δει μια φωτογραφία σας που έχει αποθανατίσει όλες τις ατέλειες σας σε μεγενθυντικό φακό? Οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ έχουν φωτογένεια δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να την χρησιμοποιήσουν μπροστά στο φακό της κάμερας. Έτσι πολύ συχνά η αιτία των κακών πλάνων είναι η λάθος στάση μπροστά από τον φακό.
Γιάυτό οι δημοσιογράφοι από το Daily Mail, σε συνεργασία με την γνωστή παρουσιάστρια των μεγαλύτερων αγγλικών καναλιών Samantha Simmonds διεξήγαγαν ένα πείραμα στο οποίο ανακάλυψαν διάφορα τρικ που θα σας βοηθήσουν, με εύκολους τρόπους, να βγαίνετε ωραιότερες φωτογραφίες.

1. Βρείτε “την καλή σας γωνία”

1
«Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν ασσύμετρο πρόσωπο γι΄αυτό καλό είναι να εντοπίσετε το λεγόμενο ευνοϊκό φως» συμβουλέυει ο διάσημος φωτογράφος John Godwin. «Βρείτε ποιά πλευρά σας, σας αρέσει περισσότερο και κοιτάζετε την κάμερα από αυτή την πλευρά»

2. Το βλέμμα σας

2-1

«Συνήθως προσπαθώ να κρατάω το βλέμμα μου ανοιχτό» λέει η Σαμάνθα. Όμως ο φωτογράφος μου λέει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι να φαίνομαι κάπως φοβισμένη ή έκπληκτη. Διασημότητες όπως η Αντζελίνα Τζολί, Ντρου Μπάριμορ, Σάρον Στόουν και άλλα αστέρια προτιμούν να έχουν ανοιχτή ματιά, έτσι ώστε να φαίνονται πιο διεισδυτικοι και στοχαστικοί. Όμως αυτό δεν αναδεικνύει όλα τα βλέμματα.

3. Μην υπερβάλλετε όταν χαμογελάτε

3

Σύμφωνα με τους ειδικούς ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο μπορεί σε κάποιους να είναι εντυπωσιακό και σε άλλους να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε (δηλαδή να είμαστε φιλικοί) και να μας κάνει να φαινόμαστε αφύσικοι.

4. Τα μάγουλα

4

Αν τα μάγουλα φαίνονται μεγάλα εφαρμόστε αυτην την απλή συμβουλή του Gohn Godwin. «Κοιτάξτε την κάμερα με την καλύτερη πλευρά, σε γωνία 30 μοιρών, ενώ πιέζετε με την άκρη της γλώσσας σας τον ουρανίσκο. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε μια καλύτερη αναλογία.»

5. Τα χείλη

5

Τα χείλη “πάπια” όχι μόνο δεν δείχνουν ωραία, αλλά πολύ συχνά σας κάνουν να φαίνεστε σαν να φάγατε μόλις κάτι με κακή γεύση. Αν θέλετε να παίξετε με τα χείλη σας κανετε σαν να θέλετε να φιλήσετε κάποιον χωρίς όμως να τα τεντώσετε. Επίσης διάσημα μοντέλα προτείνουν την έκφραση που έχουμε όταν φυσάμε απαλά ένα κερί.

6. Κοιτάξτε την κάμερα ελαφρώς από κάτω προς τα πάνω.

6

Κοιτάζοντας ελαφρώς από κάτω προς τα πάνω γινόμαστε πιο προσιτοί και ελκυστικοί. Αντίθετα όταν το πρόσωπο είναι πάνω από την κάμερα δείχνουμε πιο επιθετικοί.

7. Σηκώστε το πιγούνι

7

Όταν το πιγούνι είναι επάνω, το πρόσωπο φαίνεται πιο εκφραστικό. Αυτό το τέχνασμα κάνει τον λαιμό πιο εντυπωσιακό και τα μάγουλα να φαίνονται μικρότερα.

Πηγή

Φωτογράφος: John Godwin

Μετάφραση/ Επεξεργασία: LineLife

Μαίρλυ Σ.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εσείς γνωρίζετε σε ποια περίπτωση οι κόκκινες ελιές είναι επικίνδυνες; Αν ΟΧΙ δείτε ΕΔΩ…

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να έχετε… στο δέρμα σας τουλάχιστον ένα κόκκινο σημάδι. Τα σημάδια αυτά είναι μικρά και έχουν ένα… βαθυκόκκινο χρώμα, ενώ...

10 Συμπτώματα του «Σιωπηλού Δολοφόνου» των Ωοθηκών, που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζει!

Υπολογίζεται ότι στης ΗΠΑ περισσότερες από 550 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο στις ωοθήκες.  Πιστεύεται πως οι κύριες αιτίες αυτής της μορφής καρκίνου περιλαμβάνουν: ...

Ο σωστός τρόπος να βάφετε τα μάτια σας!

Το σωστό μακιγιάζ αναδεικνύει την ομορφιά της κάθε γυναίκας. Για να τονίσετε τα μάτια σας, η πιο σίγουρη επιλογή είναι το eyeliner και το...
close