in

Διέρρευσαν γυμvές φωτογραφίες από 50 μαθήτριες!!

Οι φωτογραφίες είχαν αποθηκευθεί στο Dropbox και άγνωστοι τις έβγαλαν στην δημοσιότητα. 

Υπεύθυνος της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος σε συνεργασία με την αστυνομία της Βοστόνης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να εντοπιστεί ο υπεύθυνος.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Duxbury, Matthew Clancy κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν ψεύτικες αναφέρει σε δημοσίευμά της το CBS Boston.

Οι γονείς ήδη συνεργάζονται με τους ερευνητές, ώστε να εξακριβωθεί αν είναι οι κόρες τους σε κάποιες από τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες ήταν selfie και είχαν υποκλαπεί μέσω ειδικού συστήματος από τα κινητά ή τα τάμπλετς των κoριτσιών, ενώ πολλές από αυτές τις εικόνες, ήταν τροποποιημένες μέσω ειδικού συστήματος υπολογιστή.

“Τα κoρίτσια αυτά έκαναν ένα λάθος, αλλά παραμένουν μαθήτριες. Έτσι είναι. Δεν μπορεί κάποιος να τις κρίνει, ή να καταδικάσει το μέλλον τους, στιγματίζοντας την υπόλοιπη ζωή τους για μία απερισκεψία της στιγμής”, δήλωσε ο Clancy. “Αυτά τα παιδιά, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι φωτογραφίες αυτές θα βρίσκονται στο διαδίκτυο για πάντα και θα είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε θέλει να τις βλάψει”, συμπλήρωσε, αναδεικνύοντας δίνοντας στο θέμα τεράστιες διαστάσεις.

Επίσης, πληροφορίες κάνουν λόγω για απειλητικά μηνύματα από άγνωστο προς τα κoρίτσια λέγοντας τους ότι αν δεν ικαvοποιήσουν τα αιτήματά του, θα στείλει τις φωτογραφίες τους στα αγόρια τους.

Οι αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν άμεσα με τους διαχειριστές του Dropbox στο San Francisco ζητώντας τους να μπλοκάρουν το συγκεκριμένο αρχείο, καθώς και να κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τον user.

Την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας

«Έφυγε» χθες από τη ζωή η ηθοποιός από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»