in

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να ανακουφίσει την ένταση και τον πόνο όλων των ειδών. «Συγγενής» του μασάζ, που είναι χρήσιμο για πολλά βάσανα, είναι και η ρεφλεξολογία.

Η ρεφλεξολογία βασίζεται στην ιδέα ότι μπορείτε να «χτυπήσετε» ορισμένα σημεία πίεσης στο σώμα, ως επί το πλείστον στα χέρια και τα πόδια, και αυτό θα επηρεάσει και θα θεραπεύσει άλλους τομείς που συνδέονται ή σχετίζονται με την περιοχή.

Το μασάζ στα πόδια ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών, βοηθά να διατηρήσετε την ισορροπία σας και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης οιδήματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σας απελευθερώνει από το στρες, σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί ενώ αυξάνει ακόμα και την λίμπιντο!

Αν κάνετε μασάζ στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού συγκεκριμένα, μπορείτε να ωφελήσετε τους πνεύμονες και τον εγκέφαλό σας. Το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο δάχτυλο, συνδέονται με οδοντικά θέματα και πόνους των δοντιών.

Credits: Daily Vibes

Αυτές οι 10 ταινίες βασίζονται παραδόξως σε αληθινές ιστορίες!

Φαίνεται να είναι ένας εύκολος γρίφος. Μπορείτε να τον λύσετε;