in

Είχε μια τρομακτική Κρίση καθώς Γεννούσε. Αυτό που Βρήκαν οι Γιατροί, άλλαξε τη Ζωή της για Πάντα!

Φανταστείτε τη πιο δύσκολη μέρα που είχατε. Σκεφτείτε όλα αυτά που σας κάνουν να αγχώνεστε και να φοβάστε. Μπορούμε κυριολεκτικά να ξαναζήσουμε αυτή την στιγμή, έτσι δεν είναι; Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεπεράσουμε αυτές τις στιγμές;

Η Catherine Dell περίμενε μητέρα και ανυπομονούσε να γνωρίσει το μικρό κοριτσάκι που μεγάλωνε μέσα της. Αφού μπήκε στο νοσοκομείο όμως, κατάλαβε σύντομα πως αυτή η εμπειρία μόνο ευχάριστη δεν θα ήταν. Μετά από 38 ώρες γέννας, οι γιατροί τελικά αποφάσισαν να της κάνουν καισαρική τομή.

Αλλά όταν το έκαναν, η Catherine είχε μια πολύ έντονη κρίση και έτσι ξεκίνησαν να της κάνουν εξετάσεις για να δουν τι φταίει.

Βρήκαν το λόγο της κρίσης: είχε έναν όγκο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ στο δεξί της ημισφαίριο.

26105417983_1df663ef13_o

Είπαν πως είχε χάσει τις δυνάμεις της κατά τη διάρκεια της γέννας και το σώμα της δεν μπορούσε να καταπολεμήσει τον όγκο.

Ο όγκος βρισκόταν εκεί για αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε παρατηρήσει κάποιο σύμπτωμα.

21665-810x423

Δεν είχε πονοκεφάλους, ζαλάδες ή προβλήματα με την όραση, οπότε έπρεπε τώρα να αντιμετωπίσει και αυτό, ενώ παράλληλα γεννούσε την κόρη της.

26105419853_f943babbcf_o

Τότε πήρε μια σημαντική απόφαση. Η νέα μητέρα υποσχέθηκε να αξιοποιήσει την δεύτερη αυτή ευκαιρία που της είχε δοθεί στο έπακρο.

Άρχισε να γυμνάζεται, γύρισε στη δουλειά της στην Αστυνομία και πήρε μέρος ακόμα και σε μαραθώνιο.

26682888526_b93cb58e33_o

Η γυναίκα αυτή πήρε όλα όσα της έδωσε η ζωή και προσπάθησε να τα αξιοποιήσει στο έπακρο. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας και μας θυμίζει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Credit: jumblejoy.com

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε απευθείας στον γιατρό!

Η Σπιτική Κρέμα Ματιών που κάνει Θραύση! Δοκίμασέ την και θα δείχνεις μέχρι και 5 Χρόνια Νεότερη!