Εμπορική Έκθεση στο Μετρό Συντάγματος!

Αγαπητοί επισκέπτες σας προσκαλούμε στην ” Εμπορική έκθεση με διάφορα αντικείμενα και προϊόντα” που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έως και Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Στην Έκθεση μας θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ , διακοσμητικά, καλλυντικά, τρόφιμα, ένδυση, υπόδυση, παραδοσιακά προϊόντα και άλλα πολλά χρήσιμα..

Με οποιαδήποτε αγορά από την έκθεση μας έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε κλήρωση για διάφορα δώρα.

Καθημερινά θα κληρώνονται 20 σε σύνολο χτενίσματα σε γυναίκες και κουρέματα σε άνδρες από την Σχολή Κομμωτικής VANG καθώς κληρωθούν και δύο μεγάλα δώρα.

20% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα της σχολής κομμωτικής VANG για τον νικητή & Δωρεά στην Αλυσίδα Ελπίδας το 20% του υπόλοιπου των ετησίων διδάκτρων και άλλον έναν τυχερό που θα κερδίσει έναν “Ταχυθερμαντήρα της Redring” Και αν δεν το θέλεις, μπορείς να το κάνεις δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο!

*ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:00 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.
Καθ’όλη την διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιείτε Συλλογή Φαρμάκων , έτσι σας καλούμε και εσάς να συνεισφέρετε στην προσπάθεια μας, τα οποία θα διανεμηθούν στους ανθρώπους που στηρίζει το Άγγιγμα Ζωής , Αλυσίδα Ελπίδας και Γιατρούς του Κόσμου.

Με μέρος των εσόδων θα καλυφθούν τα έξοδα για την πραγματοποίηση εκδρομής στην Αράχωβα την Κυριακή 19/02/2017 για ασθενείς με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

Στην Εκδρομή μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί με το αντίτιμο των 15€.

Πληροφορίες θα βρείτε στα γραφεία της διοργάνωσης στο χώρο της έκθεσης, αλλιώς καλέστε στον Πρόεδρο της Αλυσίδας Ελπίδας κ. Μιχάλη Δαρδανελιώτη 6906-064179

Βρείτε μας στο Facebook και μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς σε κληρώσεις για δωράκια που θα ξεκινήσουν σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Σας περιμένουμε!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μη φοβάσαι άνθρωπο που γελά, μιλά και τραγουδά δυνατά!

Από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων που έχω συναντήσει στη ζωή μου –τρελούς και παλαβούς, εργασιομανείς, μουρμούρηδες, παραπονιάρηδες κλπ –, περισσότερο φοβάμαι τους σιωπηλούς. Αυτούς...

Γροθιά στο στομάχι το νέο βιντεοκλίπ του Moby για την κατάντια της εποχής

Το νέο βιντεοκλίπ του Moby αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μετατρέπει την πραγματικότητα...

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...
close