Επιστήμονες στην Αυστραλία ανακάλυψαν ένα είδος από μούρα που «σκοτώνει» τον καρκίνο σε λίγες μέρες χωρίς καθόλου παρενέργειες

Αυστραλοί ερευνητές έχουν ανακαλύψει ένα εκχύλισμα σπόρων ενός φρούτου που, μέσα σε λίγες ημέρες, κάνει τους όγκους να ξεραθούν. Το καλύτερο; Χωρίς παρενέργειες!
Η θεραπεία, παρουσιάστηκε από τον Δρ. Glen Boyle από το QIMR Berghofer Medical Research Institute, και έχει αξιόλογα αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα, τη δοκίμασαν σε 300 ζώα και σε έναν άνθρωπο.

Πώς λειτουργεί

11436

Είναι ένα είδος μούρων και ο καρπός του εν λόγω φρούτου ονομάζεται Hylandia dockrillii. Το εκχύλισμα του περιέχει EBC-46, μια ένωση αποτελεσματική στην καταπολέμηση του καρκίνου στον εγκέφαλο, στο λαιμό, και στο στήθος, καθώς και διαφόρων ειδών μελανώματος.

“Η ένωση λειτουργεί ουσιαστικά με τρεις τρόπους,” λέει ο Δρ. Boyle. “Σκοτώνει άμεσα τα καρκινικά κύτταρα, διακόπτει την παροχή αίματος και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.”

Αυτό που εξέπληξε περισσότερο τον Δρ. Boyle και τους συνεργάτες του ήταν το πόσο γρήγορα λειτουργεί το εκχύλισμα.

21001

Ο όγκος του σκύλου πριν και 15 μέρες μετά τη θεραπεία.

Αυτή η θεραπεία λειτουργεί μόνο για τους τύπους καρκίνων που είναι προσβάσιμοι μέσω βελόνας. Για αυτούς τους τύπους, οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι θα μπορούσε να είναι μια τεράστια σωτηρία για ασθενείς με καρκίνο οι οποίοι – για οποιονδήποτε λόγο – δεν είναι σε θέση να υποβληθούν σε συμβατική θεραπεία.

Το dockrillii Hylandia είναι ένα σπάνιο μούρο: οι ερευνητές το έχουν βρει μόνο σε ένα μικρό μέρος της Αυστραλίας. Προσπαθούν να το καλλιεργήσουν και σε άλλες περιοχές.

Δεν είναι το πρώτο φυσικό πράγμα που καταπολεμά τον καρκίνο.

Προηγούμενες έρευνες έχουν αναφέρει, επίσης, το εκχύλισμα σπόρου βερίκοκου (βιταμίνη Β17) ως πιθανή θεραπεία του καρκίνου, όπως και το εκχύλισμα τζίντζερ, την κάνναβη, την πικραλίδα και πολλά άλλα.

Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις θεραπείες δεν είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιατρική βιομηχανία προτιμά να χρεώνει τους ασθενείς με καρκίνο με πολλές χιλιάδες δολάρια, εκτός των φαρμάκων και των θεραπειών.

Ακόμη και οι Αμερικανοί ιατροί που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο, κατευθύνονται για θεραπείες προς τις πιο ανοιχτόμυαλες χώρες όπως το Μεξικό.

Σε περίπτωση που το Hylandia dockrillii γίνει πιο ευρέως διαθέσιμο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει η ιατρική βιομηχανία των ΗΠΑ.

Πηγή: diaforetiko.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜEΓAΛH ΠΡOΣOΧH:AΥΤA εiναι τα τέσσερα σημεiα τoυ σώματoς πoυ δεν πρέπει να αγγiζετε με τα χέρια!

Τα μικρoβια καραδoκoύν! Aκoμα και αφoτoυ πλυθoύν, τα χέρια και τα δάχτυλα γεμiζoυν και πάλι γρήγoρα με διάφoρα βακτήρια απo τις επιφάνειες με τις oπoiες...

Χυμός σέλινου, για τον διαβήτη, το ουρικό οξύ, τους νεφρούς, ρευματισμούς, της νόσου Αλτσχάιμερ, τον καρκίνο και την παχυσαρκία.

Το σέλινο, ή αλλιώς Apium graveolens, αποτελεί ένα λαχανικό που καλλιεργείται στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στη Μεσόγειο ήδη από το 1000 π.Χ. Αρωματικό φυτό...

«Η Γαλοπούλα ήταν Έγκυος». Η Φάρσα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, προετοιμάζοντας και τρώγοντας τα αγαπημένα τους φαγητά. Μια αστεία φάρσα όμως από...
close