in

Ετοιμάζει Νέο 800άρι Η Κυβέρνηση

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι δύσκολη σε όλο τον κόσμο και ευτυχώς στην Ελλάδα η κυβέρνηση πήρε νωρίς μέτρα και υπάρχει περιορισμός της μετάδοσης του ιού και τα κρούσματα αλλά και οι νεκροί δεν έχουν ξεφύγει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει την στήριξη των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων για το επόμενο διάστημα. Έτσι, φαίνεται πως επεκτείνεται χρονικά το επίδομα των 800 ευρώ και δίνεται μικρή ρευστότητα στις επιχειρήσεις που θα επαναλειτουργήσουν. Αυτό σημαίνει πως το επίδομα των 800 ευρώ, για το οποίο γίνονται οι αιτήσεις αυτές τις ημέρες, θα επεκταθεί για άλλες 45 μέρες και για την ακρίβεια για τον Μάιο και τον μισό Ιούνιο.

Αυτή η απόφαση φαίνεται πως έχει κλειδώσει και θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε όλες οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές. Αλλά επειδή η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνει σταδιακά υπολογίζεται ότι θα πρέπει να βοηθηθούν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις που θα είναι ακόμα κλειστές.

Επίσης, θα υπάρξει ένα είδος βοηθήματος με την μορφή ρευστού για τις επιχειρήσεις που θα βγάζουν σιγά – σιγά το λουκέτο και το οποίο θα καλύψει έτσι τις πρώτες τους ανάγκες.

Πηγή: metrosport.gr

Το μεγάλο μυστήριο με τον κορωνοϊό: Γιατί «εξαφανίζονται»…

Δροσερό ανέκδοτο: Ρωτάει ο άνδρας τη γυναίκα του: «Γυναίκα άκουσες τα νέα μέτρα;….