Ηρωική Μητέρα σώζει την 13χρονη Κόρη της από επίδοξο Απαγωγέα και η κάμερα το καταγράφει!

Μια μητέρα από τη Φλόριντα χαιρετίστηκε ως ήρωας αφότου έσωσε την 13χρονη κόρη της από μια ξεδιάντροπη απόπειρα απαγωγής σε ένα κατάστημα Dollar General και ολόκληρο το περιστατικό καταγράφηκε από μία κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 30χρονος Craig Bonello άρπαξε την κόρη της γυναίκας και προσπάθησε να την σύρει μακριά, η μητέρα της, με θάρρος αγωνίστηκε να την πάρει πίσω και να αποτρέψει το έγκλημα.

Η έφηβη και η μητέρα της ήταν για ψώνια στο κατάστημα, όταν ο Bonello, ο οποίος έσερνε ένα καρότσι, ξαφνικά έστριψε σε μια γωνία και όρμησε στην κοπέλα.

Ένα ξέφρενος αγώνας ακολούθησε καθώς ο Bonello προσπαθούσε βiαια να τραβήξει το κοpίτσι έξω από το κατάστημα, αλλά η μητέρα της δεν υποχωρούσε. Τελικά έριξε τον εαυτό της πάνω από την κόρη της για να σταματήσει τον Bonello.

Ο Bonello, ο οποίος βρέθηκε να έχει μια σειρά από πλημμελήματα στο αρχείο του, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για απαγωγή και κακοποίηση αvηλίκου.

Credits: Break

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΟΣ – Έξι φυσικοί τρόποι για να τη ρίξετε χωρίς χάπι…

Η διαχείριση της χοληστερόλης είναι μια δια βίου διαδικασία… Ακολουθήστε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και φαρμακευτική αγωγή. Αν...
close