in

Η επανεμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και τα πρώτα λόγια για την αποβολή

Πάνω από 17.000 άνθρωποι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στα social media για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη προσπαθώντας να γλυκάνουν λίγο τον πόνο τους καθώς έχασαν το μωράκι τους λίγο πριν η γνωστή παρουσιάστρια μπει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το δυσάρεστο συμβάν ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσω του Ιnstagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε την θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και τη διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για εμάς ώρες».

Η παρουσιάστρια με τη σειρά της πόσταρε μια φωτογραφία γράφοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης των διαδικτυακών της φίλων, τονίζοντας ότι η ζωή συνεχίζεται.

“Θα προσπαθήσουμε ξανά!”

“ Δεν θα το βάλουμε κάτω μετά από αυτήν τη δοκιμασία. Θα προσπαθήσουμε ξανά να κάνουμε τρίτο παιδί και θα τα καταφέρουμε”, λένε η Σίσσυ και ο Θοδωρής σύμφωνα με στενό φίλο της οικογένειας. Το ζευγάρι παρόλο που περνάει δύσκολες στιγμές μένει ενωμένο και αγαπημένο, προσπαθώντας να περάσει αυτήν τη δοκιμασία και να βγει πιο δυνατό, ενώ δείχνει αποφασισμένο να μεγαλώσει την οικογένειά του στο μέλλον. Εξάλλου δεν έκρυψαν ποτέ ότι θέλουν πολλά παιδιά και ότι η Σίσσυ έχει αφήσει στην άκρη την τηλεόραση για να είναι δίπλα στα αγόρια της που μεγαλώνουν με αγάπη και φροντίδα από τους γονείς τους.

1 2 3youweekly.gr

Καλύτερο κι από το Instagram! Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό του Facebook που τα αλλάζει όλα

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ώρες για Μενεγάκη; – «Έχει 3 σοβαρά προβλήματα…»