Η μέλλουσα νύφη που βλέπει τα πόδια της να μην σταματάνε να μεγαλώνουν.

H 36χρονη Katia Page από το Νιου Τζέρσεϊ υποφέρει από λιποίδημα, μια χρόνια διαταραχή που κάνει τον λιπώδη ιστό να συσσωρεύεται σε μάζα γύρω από το κάτω μέρος του σώματος.

Η γυναίκα που σύντομα πρόκειται να γίνει νύφη έχει προχωρήσει σε μια εξαντλητική διαδικασία κάνοντας συνεδρίες λιποαναρρόφησης για να επιβραδύνει την περαιτέρω ανάπτυξη των ποδιών.

«Πριν κάνω τις αρχικές χειρουργικές επεμβάσεις, τα πόδια μου έφταναν σχεδόν τα 140 εκατοστά» λέει η ίδια ενώ τα πρώτα σημάδια από τις επεμβάσεις δείχνουν θετικά αποτελέσματα με το πρήξιμο να μειώνεται σταδιακά.

Ο γιατρός, όμως, της γυναίκας αναφέρει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει. Η ίδια ωστόσο προσθέτει ότι δεν υπάρχουν πολλοί γιατροί ή θεραπευτές που να μπορούν να ασχοληθούν με το πρόβλημά της. Επιπλέον εάν δεν είχε προχωρήσει σε κάποιο χειρουργείο, ίσως να ήταν ήδη νεκρή.

1470581041964030

Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι αφενός μήπως τα πόδια της δεν σταματήσουν ποτέ να μεγαλώνουν, αφετέρου μήπως δεν μπορέσει να ξαναπερπατήσει και καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η καθημερινότητά της είναι ένας συνεχής αγώνας να αποδείξει όπως λέει ότι δεν είναι υπέρβαρη λόγω της ανθυγιεινής διατροφής της αλλά εξαιτίας μιας ασθένειας απειλητικής για τη ζωή της.

Επιπλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Παρ’ όλα τα προβλήματά της, η γυναίκα δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη να παντρευτεί με τον άνδρα των ονείρων της.

Ο πρώτος στόχος της είναι να κάνει έναν ωραίο γάμο όπως τον έχει ονειρευτεί και στη συνέχεια να παλέψει με το πρόβλημά της και να το λύσει οριστικά.

Αδιαφορεί για τα βλέμματα του κόσμου και θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα σε ανθρώπους που παλεύουν με την δική τους ασθένεια και όσους πιθανόν τους κρίνουν.

Great: dailymail, κείμενο: newsbeast

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 τροφές που μας ξυπνάνε καλύτερα από τον καφέ!

Τι πιο ευχάριστο και προκλητικό από τη μυρωδιά του καφέ το πρωί και στη συνέχεια από τη γεύση του που μας ξυπνά και μαςπροσφέρει...

Σε ποια από τις 6 κατηγορίες ανήκετε ανάλογα με τα σημεία του σώματός σας που έχετε περιττό λίπος

Η παχυσαρκία προκαλείται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η συσσώρευση λίπους στο σώμα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ανθρώπους. Εκτός από την...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε ΑΥΤΑ τα άσπρα «Μισοφέγγαρα» στα Νύχια σας, τότε θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαβάσετε ΑΥΤΟ!

Έχετε κοιτάξει ποτέ τα δάχτυλά σας και αναρωτηθήκατε ποιο είναι το νόημα του μικρού μισοφέγγαρου στην περιοχή των νυχιών σας; Λοιπόν, έχουμε την απάντηση για...
close