in

Η πιο εύκολη σπιτική μάσκα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης

Τριχόπτωση: Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες που ταλαιπωρεί άντρες και γυναίκες. Πριν πανικοβληθείτε και τρέξετε να προμηθευτείτε ένα σωρό προϊόντα, ξοδεύοντας χρόνο και φυσικά χρήματα, δεν έχετε να χάσετε τίποτα δοκιμάζοντας αυτή την πανεύκολη μάσκα μαλλιών που θα δράσει κατά της τριχόπτωσης.

Θα χρειαστείτε:

2 κρόκους αυγών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι νερό

Η προετοιμασία θα σας πάρει μερικά λεπτά:

Ρίξτε τους κρόκους αυγών σε ένα μπολ και προσθέστε το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε πολύ καλά και στη συνέχεια ρίξτε στο μείγμα μισό φλιτζάνι νερό. Με τα δάκτυλά σας ή με ένα πινελάκι για τα μαλλιά εφαρμόστε το μείγμα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής σας (από τις ρίζες έως τις άκρες). Αφού έχετε εφαρμόσετε το μείγμα, φορέστε ένα σκουφάκι και αφήστε το να δράσει για 15-20 λεπτά. Στο τέλος, ξεπλύνετε πολύ καλά και αν θέλετε μπορείτε να λουστείτε, όπως κάνετε συνήθως.

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική. Ως εκ τούτου, μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

Ο κρόκος του αυγού περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες βιταμινών όπως A, D, και Ε που προωθούν την ανάπτυξη των μαλλιών και την πρόληψη της τριχόπτωσης. Το ελαιόλαδο είναι το άλλο συστατικό αυτής της μάσκας, το οποίο ενισχύει το χρώμα τους προσφέροντας πολύτιμα οφέλη τόσο στην τρίχα, όσο και στο τριχωτό της κεφαλής σας. Ο συνδυασμός των δύο, ιδανικός κατά της τριχόπτωσης.

Καθαρίστε το συκώτι σας με 5 φυσικούς και ανώδυνους τρόπους!

Φτιάξτε το δικό σας σαμπουάν με μέλι – Λιγότερο φριζάρισμα και μεγαλύτερη ενυδάτωση